1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ISSI KÄED ON KÕIGE TURVALISEMAD! Isadepäeva fotojahi võitis Karmen Kärg
ISSI KÄED ON KÕIGE TURVALISEMAD! Isadepäeva fotojahi võitis Karmen Kärg

ISSI KÄED ON KÕIGE TURVALISEMAD! Isadepäeva fotojahi võitis Karmen Kärg

8.11.15
„Paps ja laps“ võitis Karmen Kärg fotoga „Issi käed on kõige turvalisemad“

Lääne-Viru Maavalitsuse ja Põhjakeskuse fotojahi „Paps ja laps“ võitis Karmen Kärg fotoga „Issi käed on kõige turvalisemad“.

Teise koha sai Silja Juursalu kaadrisse püütud foto „Kuula poeg, mis räägin sul“ ja kolmandale auhinnalisele kohale tuli Janek Lass fotoga „Plahvatus“.

Publiku lemmikuks kuulutati Veronika Vladimirova tehtud foto „Issi silmatera“.

Eripreemia otsustati välja anda Mirjam Haabile foto eest „Töö ja vile koos“.

08.11.15_4

Nominentide tunnustamine leiab traditsiooniliselt aset Rakvere Põhjakeskuses isadepäeval kell 15, kus võitjaid tunnustatakse Põhjakeskuse, Kuma Foto ja Lääne-Viru Maavalitsuse auhindadega.

08.11.15_2

Fotojahi eestvedaja Lääne-Viru Maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Kristel Kitsing märkis, et tänavu saabus pilte Tartumaalt, Harjumaalt, Pärnust, Lääne-Virumaalt, Järvamaalt, Jõgevamaalt Soomest ja lausa Hispaaniastki – kokku pea nelisada.

„Meil oli tänavu väga palju emotsionaalseid kaadreid ja hea on olla tunnistajaks, et isad on kaasatud lapse igapäevaellu. Aasta-aastalt fotode tase tõuseb ja konsensuse saavutamine žürii liikmete seas on üha keerukam,“ märkis Kitsing ning innustas isadepäeval kogu perel isale rõõmsa ühise päeva näol kinnitama, et teda peetakse väga kalliks.

08.11.15_3

Lääne-Viru Maavalitsuse ja Põhjakeskuse fotojaht „Paps ja laps“ vältas 26. oktoobrist kuni 3. novembrini.

Fotojahil võisid osaleda kõik, kes tundsid, et isa ja lapse ühishetked väärivad jäädvustamist. Esitatud fotode puhul hinnati väljendusrikkust ja emotsionaalsust, kunstilist taset ning headest pildistamise tavadest kinni pidamist.

08.11.15_5
Publiku lemmik – Issi silmatera
Head Uudised GoodNews