1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. JA NÜÜD UISUTAMA! Vanalinna uisuplatsil saab talverõõme nautida
JA NÜÜD UISUTAMA! Vanalinna uisuplatsil saab talverõõme nautida

JA NÜÜD UISUTAMA! Vanalinna uisuplatsil saab talverõõme nautida

Harju tänava uisuplats25. novembril avati Tallinna vanalinna südames Harju tänaval uisuplats, mis on külastajatele avatud igapäev 10:00-22:00. Tallinna koolidele on eraldatud tasuta jääkasutamise aeg E-R 09:00 – 17:00.

„Igal hooajal pakutakse Harju tänavauisuplatsi külastajatele uuendusi,“ ütles HK Hall OÜ esindaja Silver Uustalu. „Algaval hooajal saavad uisutajad kiivreid rentida ja Tallinna üldhariduskoolide õpilastele on kehalise kasvatuse tunni raames kiivrite kasutamine tasuta,“ ütles Uustalu ja lisas, et kokku oli hooajal 2016/2017 külastatavus 42 213 ja nendest Tallinna olid koolide õpilased 19 537.

Tallinna koolidele on Harju tänava uisuplastil tasuta jääkasutamise aeg E-R 09:00 – 17:00. Vajalik klassi eelregistreerimine grupijuhi poolt (vt. eelregistreerimise info). Kohapeal on võimalik rentida uiske 3 EUR (vt hinnakiri). Võib tulla oma uiskudega. Õpilasel, kellel pole isiklikke uiske, tuleb maksta uisulaenutuse eest vastavalt hinnakirjale. Kaitsekiivrid on tasuta!

Abilinnapea Kalle Klandorf meenutas, et esmakordselt sai Harju tänaval uisutada 2006. aasta sügisel, kui Tallinna linnavalitsus tuli välja ideega rajada Harju tänava haljasalale talvekuudeks teisaldatav jääväljak. Kokku on kümne hooaja jooksul on Harju tänava uisuplatsil uisutamas käinud üle kolmesaja tuhande inimese.

Head Uudised GoodNews