1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Jazzkaar kutsub Jõulujazzi Pimemüügile!
Jazzkaar kutsub Jõulujazzi Pimemüügile!

Jazzkaar kutsub Jõulujazzi Pimemüügile!

1. ja 2. oktoobril on Jõulujazz 2013 kontsertide piletid 50% soodsamad! Pimemüügi kampaania raames tuleb müüki 950 piletit, soodsate kampaaniapiletite omandamisel on teada ainult kontserdi toimumise kuupäev, kellaaeg ja koht. Esineja jääb hästi hoitud saladuseks!

Tallinna rahvusvahelise festivali Jõulujazz programm avalikustatakse pärast Pimemüügi kampaania lõppu 3. oktoobril kell 10.00. Nagu kinnitas eelmise aasta kogemus ostavad Jõulujazzi Pimemüügi pileteid need muusikahuvilised, kes on kindlad festivali programmi kvaliteedis. „Kampaania on kingitus meie suurimatele sõpradele ning annab neile võimaluse osta pileteid tavapärasest poole soodsamalt. Usume, et see meelitab ka meie fänne programmi „välja nuhkima“ ja infot levitama, sest seekordne kava tervikuna on tõeline maiuspala. Loodame, et eriti soodsad piletid toovad jazzmuusika juurde ka uusi muusikasõpru. Sümboolne on seegi, et teeme kingituse just rahvusvahelisel muusikapäeval,“ ütles festivali direktor Anne Erm. Pimemüügi piletimüügipartnerid on Piletilevi ja Ticketpro.

Festival Jõulujazz 2013 pakub 28. novembrist 13. detsembrini tipptasemel kontserte kirikutes, kontserdi- ja teatrisaalides. Festivalil esinevad kõrvuti parimate Eesti muusikutega USA, Iisraeli, Palestiina, Austria, Ungari, Rootsi, Soome jt maade säravad muusikud. 18. korda toimuva Jõulujazzi kavast leiab nii Grammy võitja, karismaatilisi klaverivirtuoose, mitu säravat jazzilauljatari, tippkitarriste, saksofoniste, eksootilisi muusikaid ja muusikuid. Eesti jazz on väga väärikalt esindatud ning meie jazzitähtede kõrval esinevad ka väikesed laululapsed. Avastamisrõõmu jagub igal kontserdil.

Jõulujazzi Pimemüügi-kampaania kestab 1. – 2. oktoobrini Piletilevi müügikohtades ning veebiaadressil www.piletilevi.ee.

Nokia Kontserdimajas toimuvale Jõulujazzi kontserdile saab kampaaniapileteid osta ka Ticketpro müügikohtadest ning veebiaadressil www.ticketpro.ee.

Kampaania raames tuleb müüki 950 sooduspiletit ning igale kontserdile saab korraga osta kuni 4 kampaania-piletit.

Täpsemad kampaania tingimused ja info aadressil www.jazzkaar.ee ning Jazzkaare infotelefonil 666 0030.

Head Uudised GoodNews