1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jõgeva linn tunnustas karismaatilist haiglajuhti
Jõgeva linn tunnustas karismaatilist haiglajuhti

Jõgeva linn tunnustas karismaatilist haiglajuhti

Doktor Peep Põdder Eesti Vabariigi 95 aastapäevale pühendatud sündmusel Jõgeva Kultuurikeskuses
Foto: Johannes Haav

Iseseisvuspäeva eel pälvis Jõgeva Linna Aumärgi sihtasutuse Jõgeva haigla juhataja Peep Põdder, kes tegelenud aastaid maakonnakeskuses asunud haigla tööshoidmise ja arendamisega ning paistab ühtlasi silma Eesti meditsiini ja tervishoiu kitsaskohtade kritseerijana.

Tunnustuse pälvinud Peep Põdder ütles, et tunneb praegu erilist head meelt selle üle, et eelimisel aastal soojustati Jõgeva haigla fassaad.

“Kui nüüd Jõgeva haiglast mööda sõidad või kõnnid, siis pilk lausa puhkab. Ma püüan selle haigla eest ikka seista niipalju kui võimalik, ” ütles meedik.

“Mõistagi teevad muret reformituuled ja erilist ärevust põhjustab kiirabireform. Vaadates aga patsientide arvu ja inimeste soovi ravida end kodu lähedal võib veendunult öelda, et Jõgevale on oma haiglat vaja ka tulevikus, ” märkis Põdder.

“Mulle meeldib Jõgeva linnas elada ja töötada, sest väiksemad linnad on elukeskkonna poolest võrreldes suurematega tervislikumad. Samas väikelinnale omast igavus ja tegevusetustunnet mul küll Jõgeval tekkinud pole, ” ütles Peep Põdder.

“Peep Põdder on loonud Jõgeva haiglasse hea töökeskkonna ja osanud siia tööle “meelitada” mitmeid võimekaid arste, ” märkis SA  Jõgeva haigla ravijuht Kalle Piiskoppel.

“Mul on tulnud ette olla ka Peep Põdderi patsient ja ta on mu ravimisega väga edukalt hakkama saanud. Ennekõike tunnen rõõmu sellest, et saan olla tema sõber ja mõttekaaslane. Kohalikus omavalitsuses oleme olnud koos nii koalitsioonis kui ka opositsioonis ja lausa mitu puud soola koos ära söönud, ” ütles Jõgeva abilinnapea Aare Olgo.

Peep Põdder tegeleb Jõgeva haiglas ka praktiseeriva arstitööga.

Head Uudised GoodNews