1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Jõgeva valda tunnustati vabatahtliku pääste toetamise eest
Jõgeva valda tunnustati vabatahtliku pääste toetamise eest

Jõgeva valda tunnustati vabatahtliku pääste toetamise eest

Harjumaal Saku vabatahtlikus päästekomandos eile toimunud koosviibimisel tänas Päästeliit vabatahtliku pääste toetajaid. Ka Jõgeva vallavanemal Aare Olgol oli au võtta vastu üks välja antud tänukirjadest: Jõgeva vald on toetanud Palamuse vabatahtlikku päästekomandot ning aidanud sel moel kaasa nii oma piirkonna kui ka kogu Eesti turvalisuse kasvule. Ühtekokku pälvis toetaja tänukirja 52 ettevõtet, omavalitsust, organisatsiooni ja eraisikut.
Täna võtsid vallavanem, vallavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Helle Kajaste ning Palamuse teenuskeskuse juhataja Urmas Astel tordi kaasa ja läksid Palamuse vabatahtlikele külla, et tänada neid piirkonna turvalisuse hoidmise ja vallale positiivse tähelepanu toomise eest. Palamuse päästekomando tunnistati ju hiljuti nii Jõgeva maakonna kui ka kogu Eesti tasandil aasta haridussõbraks.
Aare Olgo märkis, et Palamuse vabatahtlikku komandot toetades jätkab Jõgeva vald haldusreformi eelse Palamuse valla tava ning et toetusraha on planeeritakse ka järgmise aasta eelarvesse. Helle Kajaste tänas aga pritsimehi noorte hulgas tehtava päästealase teavitustöö eest ning lubas abi, kui selleks lisaressurssi vaja on. Kokkusaamine kujunes ka omamoodi infotunniks: üht-teist oli pärida nii päästjatel vallaametnikelt kui ka vastupidi ja idanema hakkas nii mõnigi kasulik mõte.