1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Jüriöö hämaruses jooksevad sajad jooksjad Tallinna Teletorni õuel
Jüriöö hämaruses jooksevad sajad jooksjad Tallinna Teletorni õuel

Jüriöö hämaruses jooksevad sajad jooksjad Tallinna Teletorni õuel

Jüriöö jooks23. aprillil kell 20.00 toimub Teletorni õuel taaskord juba traditsiooniks saanud Pirita Jüriöö Jooks 2015, kus tõrvikute valgel jookseb mitusada väikest ja suurt jooksjat.

Varasemalt Botaanikaaia õuel peetud jooks on sel aastal viidud Teletorni õuele, et jooksjatele pakkuda uut ja veel tundmatut rada. Pirita linnaosa vanema Tõnis Mölderi sõnul on tasuta üritusele oodata ligemale 300 jooksusõpra. „Igal aastal on Pirita Jüriöö Jooks osalejate arvult kasvanud, mis näitab, et tervisesõbrad on jooksu hästi vastu võtnud,“ rääkis Mölder.

Jüriöö jooksu kavas on ETI lastejooks, kahe kilomeetrine individuaaldistants ja põhijooks, kus panevad end proovile kaheksaliikmelised võistkonnad (neli meest ja neli naist). Jooksule on end registreerinud 25 võistkonda. Põhijooksu distants on kõigile veidi üle ühe kilomeetri.

Jooksu lõppedes näitab Teletorn oma uut valguslahendust, mida hakatakse näitama õhtuti eriliste tähtpäevade puhul, nagu seda on jüriöö. Teletorni värvide mängust videoklippi tehes ja see Teletorni Facebooki üles laadides, on võimalik võita auhindu. Pilet Teletorni on alates kella 19.00 kõigile 3 eurot ja ürituse ajal on avatud kohvik.

Jooksu korraldavad Pirita Linnaosa Valitsus, Tallinna Teletorn ja Acer Events. Ajavõtuga abistab JK Reliikvia. Üritust toetavad ja auhindu jagavad Viimsi Kino, Pirita Seikluspark, Noa restoran, A.Le Coq, Tallinna Botaanikaaed, Sparta, Postimees, Selver, Viimsi Spa, Premia, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Boost Juice Bars, Kuulsaal ja Megazone.

Head Uudised GoodNews