1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kadriorus tuleb suvelõpu valgusfestival
Kadriorus tuleb suvelõpu valgusfestival

Kadriorus tuleb suvelõpu valgusfestival

Kadriorg saab 295-aastaseks218. septembril algusega kell 19.00 toimub Kadrioru pargis suvelõpu festival „Valgus kõnnib Kadriorus“.

Hämaras Kadrioru pargis, süttivad tuhanded küünlad ja tõrvikud ning park täitub muusika ning müstikaga. Iga-aastase suursündmuse jooksul on külalistel võimalik kogeda erinevaid valguslahendusi pargis, elava tulega kujundatud pargiruumi ning ainulaadset kultuuriprogrammi.

2014 aastal on festivali alale paigutatud üle 6000 küünla ja tõrviku ning pargiruumis kõndides võib märgata erinevaid ja huvitavaid erilahendusi nii maas kui õhus. Luigetiigil, Lilleaias, Kontserdiväljakul, Lossi esisel alal, pargi kanalites ja mujal võib kindlasti leida midagi müstilist ja sooja.

Õhtu jooksul astuvad üles Maarja, Hedvig Hanson ja Peeter Jõgioja.  Õhtu peaesineja on ansambel Traffic. Koos Trafficuga võib laval näha ja kuulda ligi kümmet solisti ning muusikut.

Lisaks paneme külastajatele südamele, et festivali alal on alkoholi tarbimine keelatud, kuna tegemist on sündmusega, mis on mõeldud tervele perele.

Et festivali külalistel oleks ka selgem siht festivali ajal pargis olemas, siis riputatakse üle Kadrioru pargi puudele ja seinadele suured festivali Kaardid. Kaarti saab ka internetist näha Kadrioru Pargi kodulehel alates 15. september

Õhtune programm on kõigile tasuta ning lisainfot leiab: www.kadriorupark.ee ja www.facebook.com/kadriorupark

Head Uudised GoodNews