1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kajal on täna külas kirjanik Andrus Kivirähk
Kajal on täna külas kirjanik Andrus Kivirähk

Kajal on täna külas kirjanik Andrus Kivirähk

Mustamäe Kultuurikeskuse Kaja vestlusõhtute sarja „Kajal külas“ selle aasta viimane külaline on kirjanik Andrus Kivirähk. Vestlusõhtu algab täna, 4. detsembril kell 18, külalist küsitleb Ivo Rull, avatud on kohvik.

„Kirjanik Andrus Kivirähk on ilmselt üks kaasaja kuulsamatest Mustamäel sirgunud inimestest,“ ütleb linnaosa vanem Lauri Laats ja kinnitab, et ootab vestlusõhtut huviga. „Kivirähk on meie 32. keskkooli vilistlane ning hoiab juba 15 aastat žüriiliikmena silma peal ka meie tänastel kirjanikukalduvustega noortel – ma pean siin silmas Arte Gümnaasiumi eestveetavat Vilde jutuvõistlust. Kindlasti on just Andrus Kivirähki isik ja nimi andnud nii mõnelegi noorele kirjutajale indu ja inspiratsiooni sõnu seadma hakata. Eesti Päevaleht on nimetanud Andrus Kivirähki Eesti mõjukaimaks kultuuritegelaseks nii 2015. kui ka 2016. aastal, ja sel on põhjus. Kirjanik Kivirähk on mees, kes valdab nii mõtet kui sõna, nii et – minu lugupidamine!“

Vestlusõhtud „Kajal külas“ toimuvad iga kuu esimesel ja kolmandal kolmapäeval algusega kl 18, tund varem avatakse kultuurikeskuse uksed ja kohvik. Õhtud kestavad kaks tundi, vaheaeg on 15 minutit. Juttude kuulamise ning küsimuste esitamise sekka saab vaadata ka fotosid ja videot. Vestlusõhtuid juhivad Ivo Rull ja Artur Raidmets. Jälgige reklaami ja tulge kohale – olete oodatud!

Head Uudised GoodNews