1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kalamaja päevadel saab kujundada pinksilauda
Kalamaja päevadel saab kujundada pinksilauda

Kalamaja päevadel saab kujundada pinksilauda

Lauatennise laud Kalamaja pargis

Põhja-Tallinna linnaosavalitsus kutsub kõiki Kalamaja päevade külastajaid võtma osa lauatennise laua kujundamisest. Pinksilaud tuuakse Kalamaja päevade tänavafestivalile Kalamaja pargist. Pinksilaud ja Põhja-Tallinna Valitsuse telk asuvad pealava läheduses – just sinna on oodatud kõik, kes soovivad oma fantaasia ja kunstioskused proovile panna ja anda oma panuse pinksilaua kujundamisesse.

Kohaliku kogukonna poolt ellu kutsutud, 20. mail algavatel Kalamaja päevadel on Põhja-Tallinna valitsus esindatud oma telgiga, kus jagatakse erinevaid infomaterjale ja pakutakse külastajatele head-paremat. Telgis viibib ka Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid, kes on valmis vastama kõikvõimalikele küsimustele linnaosa arengu, plaanide ja tuleviku teemal.

Telgi kõrvalt leiab ühe nendest kuuest pinksilauast, mis paigaldati sel kevadel Stroomi randa, Kalamaja parki ja Pelgulinna väljakule. Kohapeal on kasutamiseks spetsiaalseid valged markereid, millega saab laua peale joonistada või oma autogrammi jätta. Hiljem viiakse põhjatallinlaste kujundatud laud tagasi Kalamaja parki.

Head Uudised GoodNews