1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kammermuusika austajad saavad Kadrioru kunstimuuseumis harfimeloodiaid kuulata
Kammermuusika austajad saavad Kadrioru kunstimuuseumis harfimeloodiaid kuulata

Kammermuusika austajad saavad Kadrioru kunstimuuseumis harfimeloodiaid kuulata

Kammermuusika austajad saavad Kadrioru kunstimuuseumis harfimeloodiaid kuulata9. novembril oodatakse huvilisi kell 17.00 Kadrioru kunstimuuseumisse, kaunisse lossi peasaali järjekordsele kammermuusikakontserdile sarjast „Lossimuusika“.

Hingedepäevale pühendatud kontserdil esineb Lily-Marlene Puusepp harfil, kaastegev Maarja Plink klaveril. Kõlab Fauré, Debussy, Raveli jt muusika.

Kontserdipilet kehtib samal päeval ka näitusepiletina.

Lily-Marlene Puusepp on mitmekülgne harfimängija, kes esineb solisti, kammermuusiku ja orkestriartistina. Aastatel 1999-2001 õppis Puusepp Tallinna Muusikakeskkoolis Eda Peäske juures ja Sibeliuse Akadeemia noorteosakonnas. Muusikamagistri kraadi omandas ta 2005. Aastal Sibeliuse Akadeemias Marjatta Haahti juhendamisel, käesoleval ajal jätkuvad samas doktoriõpingud. Lisaks arvukatele kontsertidele Eestis ja Soomes on Puusepp esinenud solisti ja kammermuusikuna ka Belgias, Itaalias, Jaapanis, Prantsusmaal, Saksamaal, Taanis, Tšehhis ja Venemaal.

Kontserdisari jätkub pühapäeviti läbi hooaja, esitledes märkimisväärset osa eesti väljapaistvatest solistidest ning kammermuusikutest. Sari aitab taaselustada kammermuusika kontsertide traditsiooni Kadrioru lossi peasaalis kui ühes Eesti kauneimas ja hea akustikaga kontserdipaigas.

Täpsem info ja kontserdikavad:
www.lossimuusika.ee
http://www.kultuur.info/syndmus/lossimuusika-19/

Kontserdisarja „Lossimuusika” kunstiline juht on Aare Tammesalu, korraldajad Loovüksus MTÜ ja Eesti Kunstimuuseum ning toetajad Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital ja Eesti Rahvusringhääling.

Head Uudised GoodNews