1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Keskkonnaamet alustab uut kooliaastat keskkonnahariduse infopäevadega
Keskkonnaamet alustab uut kooliaastat keskkonnahariduse infopäevadega

Keskkonnaamet alustab uut kooliaastat keskkonnahariduse infopäevadega

Keskkonnaamet alustab uut kooliaastat keskkonnahariduse infopäevadegaKeskkonnaamet korraldab septembri kahel esimesel nädalal üldhariduskoolidele ja lasteaedadele tavapärased infopäevad, kus keskkonnahariduse edendajad tutvustavad võimalusi, mida üle Eesti ja maakondlikult pakutakse.

Maakonnakeskustes toimuvatel infopäevadel tutvustavad keskkonnaamet, Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) ja teised piirkonna keskkonnahariduse edendajad võimalusi uuel õppeaastal õpilastega keskkonnahariduslikes programmides osalemiseks, looduskeskuste külastamiseks ning erinevate spetsialistide kutsumiseks koolidesse ja lasteaedadesse. Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) spetsialistid tutvustavad osalejatele uut keskkonnaprojektide rahastamise korda.

“Keskkonnaharidust pakkuvate asutuste ja organisatsioonide hulk, kes oma tegevusi infopäevadel tutvustavad, on iga aastaga kasvanud. Näiteks tänavu osaleb Tartumaa infopäeval 20 keskkonnahariduse edendajat,” ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Eelmisel aastal osales infopäevadel ligi 800 õpetajat ja huvilist. Infopäevad toimuvad maakonnakeskustes 4. septembrist kuni 11. septembrini.

Head Uudised GoodNews