1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Keskkonnaamet kutsub keskkonnahariduse konverentsidele
Keskkonnaamet kutsub keskkonnahariduse konverentsidele

Keskkonnaamet kutsub keskkonnahariduse konverentsidele

Foto: Vello Veskimäe

Keskkonnaamet jätkab jaanuaris keskkonnahariduse regionaalsete konverentsidega, mis toimuvad Tartus, Tallinnas ja Jõhvis. Eesmärgiks on tutvustada aktuaalseid teemasid valdkonnas, anda osalejatele uusi teadmisi ja kogemusi praktilistes töötubades, soodustada koostööd haridusasutuste ja koolivälise keskkonnaharidusega tegelejate vahel.

Sihtrühmaks on kooli- ja lasteaiaõpetajad, üldhariduskoolide ja koolieelsete lasteasutuste juhid, keskkonnahariduskeskuste töötajad, haridusametnikud ja teised huvilised. Ettekannetes keskendutakse keskkonnahariduse võimalustele ja väljakutsetele ning töötubades antakse teadmisi ja metoodilisi võtteid õpetamiseks alates lasteaiast täiskasvanuteni. Konverentsid lõpetab Foorumteatri etendus, kuhu on kaasatud kõik huvilised.

Konverentside korraldusega on osalejate rahulolu siiani olnud väga kõrge. „Tagasiside põhjal võime öelda, et esinejate blokid on väga hästi valitud, teemad on olnud huvitavad ning nendest leiti uusi mõtteid ja ideid. Väga hinnatud on töötoad, kust on saadud nii uusi teadmisi kui ka häid emotsioone. Kohapeal valmiv Foorumteatri etendus annab võimaluse lahendada üheskoos üks keskkonnahariduse probleemidest,“ sõnab Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Jõgeva- ja Tartumaa konverents toimub Tartus Dorpati Konverentsikeskuses 17. jaanuaril, Harju-, Järva- ja Raplamaa konverents Tallinna Ülikooli konverentsikeskuses 24. jaanuaril ning Ida- ja Lääne-Virumaa konverents 31. jaanuaril Jõhvi Kontserdimajas.

Konverentsidel osalemine on tasuta, vajadusel tagatakse tasuta transport. Päevakavad leiab Keskkonnaameti kodulehelwww.keskkonnaamet.ee bänneri Keskkonnahariduse konverentsid kaudu. Osalejate arv on piiratud, seega on vajalik eelregistreeruda keskkonnaameti kodulehel http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/konverentsid/ vastava regiooni registreerimislingi keskkonnaharidus.lapub.ee kaudu.

Konverentsisarja kolm regionaalset konverentsi toimusid mullu novembris Põlvas, Haapsalus ja Viljandis.

Konverentse rahastab Euroopa Sotsiaalfondi programm „Keskkonnahariduse arendamine“ ja korraldusliku poole eest kannab hoolt La Pub Konverentsid.

Head Uudised GoodNews