1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Kinoklassika sari toob linale tipptasemel muusikali ja legendaarse õudusfilmi
Kinoklassika sari toob linale tipptasemel muusikali ja legendaarse õudusfilmi

Kinoklassika sari toob linale tipptasemel muusikali ja legendaarse õudusfilmi

FilmKolmapäeval, 1. märtsil linastub Forum Cinemas kinoklassika sarjas tipptasemel muusikal “Lauldes vihmas”, sarja jätkavad tulevatel kuudel Stanley Kubricku, Francis Ford Coppola ja Steven Spielbergi hinnatuimad suurteosed.

Märtsikuus linastuvaks kinoklassika teoseks on 1952. aasta lõbus muusikal „Lauldes vihmas“ (Singin` in the Rain), mis viib publiku keset tummfilmide ajastu lõppu ja helifilmide algust pakkudes põnevat ja humoorikat nägemust Hollywoodi suurfilmide telgitagustest. Kõigi aegade parima muusikali režissööriks ja peaosatäitjaks on igihaljas Gene Kelly. Filmi avaseanss toimub 1.märtsil kl 18.30 Coca-Cola Plaza Scape saalis.

Aprillikuus pakub Forum Cinemas õudusfilmide meistriklassi kultusfilmiga “Hiilgus” (The Shining), mille peaosas astub kirjaniku Jack Torrance’i rollis üles meisterlik Jack Nicholson. Suurele linale jõuab 25 minutit pikem USA filmiversioon, mida on Euroopa kinodes haruharva näidatud.

Mais jätkub Francis Ford Coppola maailmakuulus maffiatriloogia, mil kinolinale jõuab saaga teine osa, “Ristiisa 2” (The Godfather: Part II) ning juunis on võimalus taas kohtuda Steven Spielbergi seiklusliku ulmefilmiga “E.T. – sõber kaugelt” (E.T. the Extra-Terrestrial).

Juulis saab kinopublik taas näha Stanley Kubricku loomingut ning seekord unikaalset sõjafilmi “Full Metal Jacket”. Suve lõpetab augustikuine metsikute bandiitide krimifilm “Bonnie ja Clyde” (Bonnie and Clyde). Septembris on kinoklassika kavas aga “Ristiisa” triloogia võimas finaal “Ristiisa 3” (The Godfather: Part III).

Sündmuste sarjas näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud ning minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

Piletid seanssidele, täpsema filmide ajakava ja tutvustuse leiab siit.

Head Uudised GoodNews