1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kirjandus
  4. Kirjastaja: Kätlin Vainola lasteraamatut on kahe nädalaga müüdud 20 000
Kirjastaja: Kätlin Vainola lasteraamatut on kahe nädalaga müüdud 20 000

Kirjastaja: Kätlin Vainola lasteraamatut on kahe nädalaga müüdud 20 000

Suure huvi tõttu ilmub Maxima Eesti ning lastekirjaniku Kätlin Vainola ja illustraator Elina Sildre koostööna valminud raamatule sel nädalavahetusel lisatrükk.

„Minu Eesti seiklust“ on juba esimese kahe nädala jooksul müüdud ligi 20 000 raamatut.

See on järg mullu koostöös Epp Petronega ilmunud „Meie Eesti“ raamatule, mis 33 000 raamatuga kordustrükiga kujunes mullu Eesti menukaimaks lasteraamatuks ja müüduimaks tegelusraamatuks läbi aegade. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on tänavune müük kasvanud juba pea 3500 eksemplari võrra.

„Otsustasime tellida raamatule 8000 eksemplarise lisatrüki, mida on 3000 raamatu võrra rohkem kui mullu. Raamatuid meie kauplustes veel jagub ning lisatrüki ahjusoojad eksemplarid jõuavad Maxima poodidesse üle Eesti juba sel nädalavahetusel,“ sõnas Maxima kommertsdirektor Kristina Mustonen.

„Minu Eesti seikluse“ lugude peategelasteks on lõbusad semud Pliks ja Plaks, kes otsustavad hakata ajakirjanikeks-operaatoriteks ja asuvad looma Eestist inspireeritud lastesaadet. Läbi lõbusate seikluste viivad Pliks ja Plaks lugeja reisile ümber kodumaa, kus tuleb lahendada erinevaid Eestit puudutavaid ülesandeid, joonistada ja koguda kleepse.

Head Uudised GoodNews