1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kodutütred tähistasid aastapäeva
Kodutütred tähistasid aastapäeva

Kodutütred tähistasid aastapäeva

Tiina Oraste ja Siiri Sitska

28.jaanuaril tähistati Paide raekojas kontsert-aktusega Kodutütarde 81. aastapäeva. Pühaliku tõotuse andsid uued liikmed, tunnustati tublisid kodutütreid, noortejuhte ja organisatsiooni toetajaid. Kodutütarde Järva ringkonna juhatuse otsusel sai organisatsiooni esimeseks auliikmeks Järva maavanem Tiina Oraste.

Kodutütarde Järva ringkonna vanem Siiri Sitska ütles, et organisatsiooni auliikmeks võib tema nõusolekul valida inimese, kellel on organisatsiooni ees silmapaistvaid teeneid. „Maavanem Tiina Oraste on meid tihti toetanud, meie tegevust märganud, meie lapsi ja juhte tunnustanud ning meid maakonnas tutvustanud. Möödunud aasta novembrikuus otsustas ringkonna juhatus valida ta meie esimeseks auliikmeks,” lisas Sitska.

Maavanem Tiina Oraste tänas kodutütreid usalduse ja tunnustuse eest. Ta lubas ka edaspidi osaleda kodutütarde ettevõtmistes. Pöördudes Kodutütarde uute liikmete poole ütles ta, et nad on teinud õige otsuse astudes nii auväärse organisatsiooni liikmeks. „Võtke vastu kõik, mida organisatsioon teile pakub ja andke omaltpoolt vastu, mida suudate, ütles maavanem.

Head Uudised GoodNews