1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Koguperefestival Kopli Kevad toob põnevust ja emotsioone
Koguperefestival Kopli Kevad toob põnevust ja emotsioone

Koguperefestival Kopli Kevad toob põnevust ja emotsioone

Foto: Pixabay

Kopli Arenduskeskus kutsub 26. mail kella 12.00-18.30 Kopli Ametikooli õuealal toimuvale (Kopli 98, Tallinn) põnevust ja emotsioone täis koguperefestivalile Kopli Kevad, mis üllatab seekord maailma 12 parima hulka kuuluva FMX trikimootorratturi Sebastian Westbergi ekstreemse motoshowga.

Ürituse programm ja atraktsioonid on tasuta. Osalejatel on võimalus panna ennast proovile meisterdamises ja atraktsioonidel või lihtsalt niisama lõbusalt aega veeta, tegevust leiab nii väike kui suur.

Atraktsioonide alal ootab julgemaid Eesti kõrgeim ronimissein, kastitorn, airsoft lasketiir ja kiiking, pisematele velokardid ja kõige ägedam batuut üldse. Kohal on ka preili Printsess ja härra Piraat, kes lastele ennekuulmatuid mänge korraldavad.

Adrenaliini lisab maailma 12 parima hulka kuuluva FMX trikimootorrattur Sebastian Westbergi tõeliselt ekstreemne motoshow, kust loomulikult ei puudu ka suits ja leegid ning eiratakse kõiki füüsikareegleid. Lavaprogrammis leidub mitmeid meeliköitvaid etteasteid spordi- ja tantsuklubidelt, mängud-võistlused auhindadele, Fred-Erik Johansoni maagiline mustkunstietendus ning muusikalise elamuse eest hoolitseb Karl Madis & Karavan. Festivali laiem eesmärk on tutvustada territooriumil tegutsevate asutuste võimalusi ning toimuvad ka tutvustavad ekskursioonid.

Infot leiab SIIT ja  Facebookist.

Head Uudised GoodNews