1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kuku raadio avas Ida-Virumaal saatejaama
Kuku raadio avas Ida-Virumaal saatejaama

Kuku raadio avas Ida-Virumaal saatejaama

Kuku raadio avas Ida-Virumaal saatejaamaTrio LSL raadiogruppi kuuluv Kuku raadio avas Ida-Virumaal Kohtla-Järvel sagedusel 100,4 MHz töötava saatejaamal.

„Kuku on Ida-Virumaal soovinud tegutseda juba ligi kaks aastakümmet ning viimasel ringhäälingulubade konkursil avanes meile selleks ka võimalus,“ ütles Kuku raadio peatoimetaja Hindrek Riikoja. „Uue ringhäälinguloaga saame lisasageduse ka Raplamaale, mis parandab tuntavalt meie levikut Kesk-Eestis ja sealsetel suurematel maanteedel,“ lisas Riikoja.

Ida-Virumaa loetuima ajalehe Põhjarannik peatoimetaja Erik Gamzejevi sõnul on 150 000 elanikuga maakond Eesti üks suuremaid ja põnevamaid maakondi, mis annab arvestatava panuse Eesti majandusse. „Kui Põhjaranniku eesti- ja venekeelse päevalehe kõrvale ilmub veel üks tuntud juturaadio mõtlevale inimesele, siis rikastab see kohalikku meediamaastikku,“ rääkis Gamzejev. „Ühtlasi võtab Kuku tulek nendelt viimastelt kõhklejatelt, kes arvavad, nagu erineks Ida-Viru oluliselt ülejäänud Eestist, veel ühe argumendi.“

Kuku raadio on Eesti vanim eraõiguslik raadiojaam, mis tegutseb 1.märtsist 1992. Kuku raadio on näol on tegemist Eesti ainsa eraõigusliku uudiste- ja juturaadioga.

Head Uudised GoodNews