1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kultuuriöö tasuta kontsertide programm täidab pika õhtu
Kultuuriöö tasuta kontsertide programm täidab pika õhtu

Kultuuriöö tasuta kontsertide programm täidab pika õhtu

29. augustil esinevad Tallinna Kultuuriöö festivali kaheksal laval muusikud mitmekülgsete programmidega eri žanritest. Kontserdid on tasuta, kuid arvestada tuleb, et mõnes paigas on piiratud arv kohti.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul toimuvad mitmed Kultuuriöö kontserdid vanalinnas juba traditsioonilistes paikades, aga iga kord on ka avastamisrõõmu: „Sel aastal soovitan külastada üht õdusat hoovi, kuhu on sattunud vähesed – ainult Kultuuriööl ja ainult üheks kitarrikontserdiks avab oma väravad Õnnepalee. Mul on hea meel, et koostöös partneritega oleme igal Kultuuriööl asustanud vähemalt ühe uudse kontserdipaiga ning sel viisil avanud Tallinna linnaruumi iga aastal järjest enam,“

Õnnepalee hoovis (Tallinna Perekonnaseisuamet, Pärnu mnt 67) esineb kell 18 kitarrivõlur Paul Neitsov, kes esitab oma töötlusi Metallica, Queeni, Stingi ja veel mitmete poplegendide tuntud lugudest. Samal ajal on Raekoja platsil võimalik kuulata festivali „Tallinna tornid” artisti Rita Ray’d, nautida Tallinna Lilleballi vaatemängu ning show lõpuks elada kaasa Kaire Vilgatsile, Dagmar Ojale ja Rolf Roosalule – teie ees on Superbäkid!

Harjumäel alustavad õhtut isa ja poeg Raivo ja Ramuel Tafenau ning jätkavad Mick ja Angeelia Pedaja. Edasi võib jalutada Neitsitorni sisehoovi, kus esinevad Duo Ruut ning Mari Jürjens ja Aivar Surva.

21.30 on kõik oodatud Vabaduse väljakule, kus õhtuhämaruses helendab Reisiv Siil – erakordse valguslahendusega kunstiauto. Reisival Siilil esinevad Orelipoiss ja Genka.

Kultuuriöö muusikaprogrammi lõpetab viiuldaja ja laulja Maarja Nuut Katariina kirikus. Kontsert algab 22.30.

Tutvu Kultuuriöö programmi ja täiendava infoga Tallinna kodulehel ja Kultuuriöö Facebooki lehel.   

Head Uudised GoodNews