1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kultuuritagala peaesinejaks on Jaan Malin aka Luulur
Kultuuritagala peaesinejaks on Jaan Malin aka Luulur

Kultuuritagala peaesinejaks on Jaan Malin aka Luulur

Kristel Mägedi

10.mail kell 19.00 on kõik Viljandlased oodatud osa saama järjekordsest kirjandus-ja muusikaüritusest nimega Kultuuritagala, mis väljus pubi keskkonnast ja leidis omale uuema ja sellelaadsele üritusele sobivama toimumiskoha, Bonifatiuse Gildi.

Ära märkimist vajaks esinejate nimekirjas olev luuletaja Margit Peterson, kes on Kultuuritagala korraldajale Kersti Kobile oma Pärnus Maarja-Magdaleena Gildis toimuvate Kirjandusõhtutega tublisti eeskujuks olnud, samuti nagu on seda oma nõu ja jõuga Papa Alari Janson, kes oma bluusilike lauludega, seekord täies hiilguses, ette astumas.

Peaesinejaks on luuletaja ja kunstnik Jaan Malin, kes tuntud kui Luulur. Publik keda huvitab luule esituse puhul, sõnade ja keelemängulisus, jõuline etteaste, kust ei puudu ka nali, mida meie oma keele nüansid rohkelt pakuvad, tasuks kohale tulla.

Osalevad ka muusikalised kollektiivid nagu OKK, mis koosneb kolmest akustiliste kitarride saatel omaloomingut esitavast noormehest ja teiseks vanakooli punki viljelev Faasinihe Viljandist, kes seekord on lubanud esineda kavaga, mis jätab kuulmiselundid terveks ka nendel kuulajatel, keda sõna punk seni on kõrvatroppide järele haarama pannud.

Üritusel on veel terve rida pillide ja tekstidega esinejaid, ning ei puudu ka vabalava neile, kes registreerida pole jõudnud või julgenud.

„Armastusest-anarhiani, pungist poeesiani!“ Kultuuritagala.

Head Uudised GoodNews