1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Kuma raadio saab 20. aastaseks!
Kuma raadio saab 20. aastaseks!

Kuma raadio saab 20. aastaseks!

Foto: Kuma.fm

Kuma raadio läks esmakordselt eetrisse 1. septembril 1993. Sellest ajast sai traditsiooniks pidada igal aastal 1.septembrile kõige lähemal laupäeval maha suur spordi- ja muusikapidu “Kuma raadio sünnipäev”.

Seekord toimub pidu 31.augustil ning on kõigile külastajatele tasuta.

Päev algab vaatemängulise supermoto võistlusega Paide linnas, samal ajal kogunevad linna servas asuvasse Olerex’i tanklasse mootorratturid üle kogu Eesti, et siis demonstreerida oma uhkeid sõiduvahendeid suurimal motoparaadil, mis Paides kunagi korraldatud.

Kell 15 kohtuvad kõik Paide E-Piim Spordihalli juures ning edasi jätkub sünnipäev juba siseruumides.

Muusikat pakutakse seekord neljal laval, mistõttu on kohalviibijail võimalik valida vastavalt enda eelistustele, kas rokkida rokilaval, lasta end tantsutada tantsusaalis, tšillida Disco Lounge’is või lõbustada end kümnete jõuproovide ja võistluste jälgimisega peasaalis, kus tantsutaja rolli on endale võtnud legendaarne Apelsin ning kontserdi annab säravaim uus täht Eesti popmuusikataevas – Londonist Eestisse asunud ansambel DND. Kokku esineb Kuma raadio sünnipäeval üle 10 ansambli Tallinnast, Viljandist ja Paidest. Üks kollektiiv väidab end pärit olevat kuu pealt. Lisaks toimetavad Disco Lounge’is DJ-d nii nooremast põlvkonnast kui vanade tegijate hulgast.

Spordipeo osa annab rohkelt võimalusi nii kaasategemiseks kui pealtvaatamiseks. Võistlusel “Üks nelja vastu” üritavad Eesti tuntud tippsportlased alistada korraga nelja vastast. Nii saavad ka julgemad pealtvaatajad maailmaklassi tegijatega jõudu proovida. Kaasalöömiseks on vanade traditsiooniliste võistluste kõrvale tulnud ka mitmed uued nagu legovõistlus, tõukerattakross ja Paide Ehitustarvete kaupluse korraldatav meistrimehe tuleproov, mis nõuab tegutsemisvilumust nii korraliku kui väga viletsa tööriistaga.

Lähenevad valimised toovad muidugi peole Paide linnapea- ja Türi vallavanemakandidaadid, kes annavad igaüks oma panuse valdkonnas, mis neile kõige paremini sobib. Kohapeal selgub, kes korraldab jalgpallipõrgatamise võistlust, kes redelironimist, kes jalgrattavõistlust, kes küpsetab kooki ja kes läheb koguni diskoripulti.

Sissepääs Kuma raadio 20.sünnipäevapeole on tasuta- Pidu kestab kuni kella 01.00, väsimatumad saavad edasi mürgeldada afterparty’l Paide Restoranis.

Alliks: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews