1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KUULA RAADIOSAADET! Head uudised vahendavad positiivseid emotsioone ja õpetavad vanast lahti laskma
KUULA RAADIOSAADET! Head uudised vahendavad positiivseid emotsioone ja õpetavad vanast lahti laskma

KUULA RAADIOSAADET! Head uudised vahendavad positiivseid emotsioone ja õpetavad vanast lahti laskma

Saatekülaline Kristiane Harlašov ja üks saatejuhtidest Monika Kuzmina
Saatekülaline Kristiane Harlašov ja üks saatejuhtidest Monika Kuzmina

Saates tuleb juttu nii emotsioonidest, noortest praktikantidest, Ženja Fokinist, Mai-Agate Väljatagast, karjäärimuutusest ja kriisidest ning kõigest sellest, mida oskus vanast vabaneda õpetab. Muuhulgas saab saate lõpus teada, mida ütles Manovari laulja lavalt Eesti rahvale.

Saate esimeses pooles kutsutakse üles ettevõtteid rakendama noori praktikante. Külas on meediaagentuuri MediaMarketing Est OÜ kahekordne praktikant Kristiane Harlašov. Neiu räägib, kui raske on kooli kõrvalt praktikakohta leida. Saatejuht Monika võttis Kristiane enda assistendiks, mis tasus end naise sõnul igati ära, sest seeläbi tekkis talle avatud noorte näol hulk võimalusi uuendusteks firma tegemistes, sh võimalus õppida ja kasutada noortelt saadud geniaalseid reklaam-lööklauseid. “Noored on südikad ja säravad! 25 lööklauset tuleb neilt tunniga nii, et ei jõua silmagi pilgutada.” Monika sõnul on aus tõde see, et ideid, mida noor vabameelne inimene suudab genereerida, ei suuda igaüks. “Toetage praktikante!”

Teise teemana võetakse üles Ženja Fokini arvamus Buduaari turult. Turg on Ženja meelest nagu energia ning emotsioonide vahetamise koht, kus sina tood asjad, millest soovid loobuda ja teine saab või näeb selles vanas midagi huvitavat. Justkui oleks sinu kleidi näol kellegi teise jaoks tegu hoopis uue algusega. See on miski, mis paneb energia liikuma. Kui inimene õpib lahti laskma oma riietest, saab ta vabaneda ka muust, mida enda elus enam ei vaja. Vana kleit on mõnes mõttes nagu vanast elust lahti laskmine, mis omakorda on aga üks keerulisemaid asju. Kui see väike trikk selgeks saada, täidab elu tekkinud tühja koha millegi uue heaga.

Saates tuleb juttu GoodNews rubriigist “Hingele pai” ja teemast “Kriisi 7 õppetundi.” Kriisi on võimalik lahendada, kui seda tunnistad, mis on üks elu põhitõdedest.

Sel korral on GoodNews nädala topis 21 inspireerivat elutarkust Mai-Agate Väljatagalt, Ema Teresa 11 sügavalt õpetlikku elutarkust ning Rajaleidja portaal, mis avas täiskasvanutele infokülje karjäärimuutuste tegemiseks. Viimast tasub kindlasti uudistada asistel ja oma vägevaid ideid ellu viivatel inimestel.

Saate lõpus räägib Kuma raadio direktor Manovari kontserdil juhtunud loo. Selgus, et artist pidas laval eesti keeles pika kõne, mis kestis kokku ligi kümme minutit ning mille läbiv sisu oli: “Teie ei ole sündinud siia maailma p**set lakkuma.”

Heade uudiste portaal GoodNews koostöös Kuma raadioga alustasid heade uudiste levitamisega möödunud aastal. Üllatavalt positiivne, värske ja headest uudistes pakatav raadiosaade Head uudised on Kuma raadio eetris igal neljapäeval kell 13.00 ja kordus on eetris igal pühapäeval kell 15.00.

Mis siis Eestimaal head toimub? SAAD TEADA, KUI KUULAD SAADET!

Saate “Head uudised” kordust kuuleb ka SIIT (GoodNews Kuma raadios 27. märts 2014)!

Head Uudised GoodNews