1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KUULA RAADIOSAADET! Heade uudiste külaline on Elviira Jakobson, kes ohjab suuri mehi
KUULA RAADIOSAADET! Heade uudiste külaline on Elviira Jakobson, kes ohjab suuri mehi

KUULA RAADIOSAADET! Heade uudiste külaline on Elviira Jakobson, kes ohjab suuri mehi

Saatejuhid Mati Palmet ja Monika Kuzmina ning külaline Elviira Jakobson (keskel)
Saatejuhid Mati Palmet ja Monika Kuzmina ning külaline Elviira Jakobson (keskel)

Seekordne heade uudiste raadiosaade juhatatakse sisse tormiliselt – Robbie Williams, EAS, eesti keele ja eesti viipekeele sõnastiku esitlemine ning portaal Rajaleidja! Põhiteemana tõstatatakse Eestis tegutsevad rammumehed ja nende tulevik.

Sel korral jõuavad saatejuhid arusaamale, et kõikide muude keelte asemel tasub õppida hoopis viipekeelt. Eesti patrioodina on saatejuht Monika uhke, et Robbie Williams tõi EAS-ile aasta turundusteo- ja tiimi auhinna. Rajaleidja.ee on karjääri muutmise portaal, kus leidub palju põnevat lugemist. GoodNews pühendab portaalile kogu nädala ning avaldab koostöös Rajaleidja.ee-ga põnevat lugemist tööga seotud teemadel. Mainitud portaal sobib kõigile, kes tahavad teha midagi, mida päriselt armastavad ehk siis soovivad muuta oma elu.

Kaalukatest meestest ja nende tegemistest räägib Eesti Professionaalsete Rammumeeste Ühingu projektijuht Elviira Jakobson, s.o naine, kes n-ö projekteerib kaalukad mehed veel tugevamaks ja julgemaks. Tema ülesanne on viia mehed ja kõik nende tegevusega kaasnev maailmatasemele. Elviira sõnul on Eestis väga heal tasemel rammumehed ja nende tegevuse kvaliteet aina kasvab. Muuhulgas tuleb juttu sellest, et rammumeeste näol on enamjaolt tegu tõeliste härrasmeestega, kelles on üksjagu härrasmehelikkus ning hoolivust. Jakobson annab kiire ülevaate meie Eesti tugevaimate meeste selle aasta plaanidest, võistlustest ja paljust muust põnevast. Olulisimaks võistluseks peab ühingu projektijuht siiski võistlust “Eesti vs maailm”, mis leiab aset 18. oktoobril Tallinnas.

Heade uudiste portaal GoodNews ja Kuma raadio alustasid eelmisel aastal koostöös heade uudiste levitamisega ka raadioeetris. Üllatavalt positiivne, värske ja headest uudistest särisev saade on Kuma raadio eetris igal neljapäeval kell 13 ning kordust on võimalik kuulata pühapäeviti kell 15.

Mis siis Eestimaal head toimub? SAAD TEADA, KUI KUULAD SAADET!

Saate “Head uudised” kordust kuuleb SIIT (GoodNews Kuma raadios 3. aprillil 2014)!

Head Uudised GoodNews