1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lähenevad kandideerimistähtajad BAFF programmidesse
Lähenevad kandideerimistähtajad BAFF programmidesse

Lähenevad kandideerimistähtajad BAFF programmidesse

Lähenevad kandideerimistähtajad BAFF programmidesseBalti-Ameerika Vabaduse Fond (BAFF) pakub mitmete programmide näol stipendiume üliõpilastele, vilistlastele ja teadlastele ning huviliste kandideerimisdokumente oodatakse aprilli alguseks. Organisatsioonidele mõeldud Balti-Ameerika dialoogiprogrammi saab kandideerida aprilli keskpaigani.

Balti-Ameerika Vabaduse Fond tegutseb Baltimaades alates 2010. aasta sügisest. Fondi missiooniks on tugevdada sidet USA ning Eesti, Läti ja Leedu vahel läbi majanduskasvule ja demokraatlike protsesside arengule suunatud hariduslike vahetusprogrammidega.

Fond investeerib Baltimaade inimressurssidesse, pakkudes perspektiivikatele tudengitele, vilistlastele ja teadlastele kolme stipendiumiprogrammi, mis võimaldavad saada toetust praktikaks, õpinguteks ja uurimistööks Ameerika Ühendriikides.

Organisatsioonidel on võimalus kandideerida dialoogiprogrammi, mille eesmärk on edendada rahvusvahelist ideedevahetust ja koostööd Balti riikide ning USA organisatsioonide vahel. BAFF toetusega saavad organisatsioonid kutsuda neile huvipakkuvatel ja olulistel teemadel oma ala spetsialiste USA-st Eestisse esinema.

Tudengitele ja teadlastele mõeldud programmi kandideerides tuleb kandidaatidel meeles pidada tingimust, et peale USAs veedetud aega peab toetuse saanud isik oma kodumaale kindlasti tagasi pöörduma ja seal vähemalt 2 aastat elama ning USAs omandatud teadmisi ja kogemusi kodumaal rakendama.

Head Uudised GoodNews