1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Laine Randjärv: puuetega inimeste eluolu parendamine tähendab iga kodaniku väärtustamist
Laine Randjärv: puuetega inimeste eluolu parendamine tähendab iga kodaniku väärtustamist

Laine Randjärv: puuetega inimeste eluolu parendamine tähendab iga kodaniku väärtustamist

15. veebruaril toimus Tallinna Teletornis Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu tänuüritus Aasta Tegu 2012, kus tunnustati liikumispuudega inimesi toetanud isikuid ja organisatsioone.

„On hästi oluline, et kõik inimesed tunneksid end täisväärtuslike kodanikena,“ lausus Riigikogu I aseesimees Laine Randjärv tänuüritusel tervitussõnad. „Lisaks sellele, et puuetega inimestele peavad olema tagatud juurdepääsuvõimalused linnaruumis liikudes ning tööturul, tuleb neid toetada ka psühholoogiliselt, emotsionaalselt.“

„Liikumispuudega Inimeste Liit teeb väga head tööd, võimendades liikumispuudega inimeste häält ühiskonnas,“ leidis Randjärv, kelle arvates on puuetega inimeste eluolu parendamine hoolivuse küsimus.

Traditsioonilisel tänuüritusel tunnustatakse ja tänatakse üksikisikuid, asutusi ja organisatsioone, kes on liikumispuudega inimesi toetanud sõna või teoga 2012. aastal või pikema aja jooksul. Laureaate oli tänavu 11. Sõnavõttudega esinesid ka liikumispuudega inimesed ise, rääkides oma hobidest, isiklikest kogemustest hariduse omandamisel, töö leidmisel ja eluga toimetulekul. Päeva juhtis ELILi president Ants Leemets.

Head Uudised GoodNews