1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lapsi kutsutakse joonistama plakatit heategevuslikule Pardirallile
Lapsi kutsutakse joonistama plakatit heategevuslikule Pardirallile

Lapsi kutsutakse joonistama plakatit heategevuslikule Pardirallile

PardiralliVeel nädal aega ehk 20. aprillini saab saata laste joonistatud plakateid heategevuslikule Pardirallile, mis sellel aastal toimub 10. juunil. Osalema oodatakse nii lasteaiarühmi kui kooliklasse ja võidutööst saab ametlik ürituse plakat, mis kaunistab Tallinna tänavaid. Korraldajad on lastele välja pannud ka ahvatlevad auhinnad.

“Plakat võib valmida nii klassi ühistööna kui ka võib õpetaja või kasvataja korraldada lastele joonistusvõistluse ning valida klassi või rühma esindama selle võitja. Iga kooliklassi või lasteaiarühma kohta võib konkursil osaleda üks töö. Laps võib plakati põhimõtteliselt ka kodus valmis teha, aga oluline on, et see siiski esindaks konkreetset rühma või klassi,” rääkis Teele Kants, Pardiralli loovkonkursi üks projektijuhtidest.

Töö võib olla teostatud erinevates tehnikates, kollaažist maalini. Selle võib saata füüsilisel kujul Heategevusfondi Minu Unistuste Päev kontorisse (Telliskivi 60A, 10412 Tallinn) või digitaalsel kujul loovkonkursi projektijuhtidele teele@pardiralli.ee ja maris@pardiralli.ee. Täpsema info plakati mõõtmete ja oodatava sisu kohta leiab SIIT.

Võistlustöid hinnatakse viies erinevas kategoorias: lasteaiarühmad, kuni 3. klass, kuni 6. klass, kuni 9. klass ja kuni 12. klass. Konkursi üldvõidu saavutanud töö toob selle esitanud lasteaiarühmale või kooliklassile Piletilevi kinkekaardi 500 EUR väärtuses, millega lapsed saavad korraldada koos mõne toreda ürituse.

Pardiralli on Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus, vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks. 2017. aastal korraldatakse üritus koostöös MTÜga Minu Unistuste Päev, et täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Head Uudised GoodNews