1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. LASH BOTOX! Eestisse tuleb uudne ripsmeid tervendav protseduur
LASH BOTOX! Eestisse tuleb uudne ripsmeid tervendav protseduur

LASH BOTOX! Eestisse tuleb uudne ripsmeid tervendav protseduur

Kristina ToomeEestis on varasemalt juba tuntud sellised protseduurid nagu ripsmete lamineerimine ning Lash Lift. Nüüd on võimalik ripsmeid seespidiselt tervendada protseduuri Lash Botox abil. Tegu on seerumilaadse tootega, mis kantakse ripsme peale ning sealt edasi imendub see ripsmekarva sisse, andes ripsmetele volüümi. Peale Lash Botoxi ripsmeid lamineeritakse, mis aitab omakorda seerumil jõuda ripsmekarva sisse.

Antud protseduur sai alguse Venemaalt ning hetkel ei ole see veel Eestisse jõudnud. WoW Studios on võimalik 3. septembril läbida Lash Botoxi koolitus, mida tuleb koolitama ilumaailma kuninganna Irina Ronite. Uurisime WoW Studio omaniku ning pikajalise kogemusega ripsmetehniku Kristina Toome käest, mis on uudne Lash Botox ning mida klient täpselt protseduurist saab.

Mis on Lash Botox?

Lash Botox on teenus, millega ravitakse kliendi ripsmeid ja muudetakse neid volüümikamaks. Keskmise eestlase ripsmed ei ole just eriti pikad ning tugevad. Samuti on kliente, kelle ripsmed on erinevate teenustega ära rikutud, kaasa arvatud ripsmepikendused, kui neid valesti paigaldada ning Lash Botox on teenus, millega saab ripsmeid parandada. Kindlasti ei ole tegu protseduuriga, millelt loota, et tulles väheste ripsmetega lahkute palju rohkemate ripsmetega, kuid just parandamisel on ta abiks.

Hetkel on Eestis trendiks ripsmete lamineerimine, mida tehakse nüüd tulevikus koos Lash Botoxiga, ja Lash Lift. Lash Lifti puhul on tegu ripsmete koolutamisega, mis tehakse naturaalsele ripsmele. Ripsmete lamineerimine on tervendav protseduur, aga see tervendab ripsmekarva ainult välispidiselt. Selle tõttu ongi lamineerimise juurde toodud Botox ning selle peale tehakse ripsme lamineerimine, et kinnitada Botox ripsme sisse.

14088852_1365675740126469_1292402059_n

Kui ohtlik või ohutu see protseduur kliendile on?

Ei saaks öelda, et tervendav protseduur saaks kuidagi ohtlik olla. Samuti ei ole protseduuril otseseid vastunäidustusi. Kindlasti sobib protseduur kõigile, kellel ei ole ripsmepikendusi. Ainukene eeldus ongi see, et seda tehakse ainult naturaalsele ripsmele.

Kuidas näeb protseduur välja?

Botoks on seerum, mida pannakse ripsmete peale ning ta imendub ripsmete sisse. Peale botoksit tehakse kliendi ripsmetele lamineerimine, mis kinnitab ripsme sees olevat botoksit. Kliendile on see protseduur mugav, sest kui õigesti teha, ei ole ükski teenus ebamugav.

Hetkel ei ole Lash Botox veel Eestis nii laialt levinud?

Lash Botox ei ole veel üldse Eestisse jõudnud. Antud protseduur tuli äsja välja Venemaal Moskvas. Ta on hetkel jõudnud Lätti ja teadaolevalt teda veel teistes riikides ei ole, kaasa arvatud Eestis. Tegu on täiesti uudse teenusega, see on alles tuntuks saamas.

14009926_1365675736793136_613167745_n

Miks peaks klient valima uudse Lash Botoxi, mitte Eestis juba tuntuks saanud Lash Lifti?

Lash Lift oma olemuselt ei ole tervendav protseduur, Lash Lift koolutab ripsmed ehk see on ripsmete keemiline koolutamine. Lash Botox on ripsmete tervendamine. Need on kaks eraldiseisvat asja, mis tegelikult võivad pealtnäha sarnased välja näha, aga nende mõte on siiski erinev.

Septembri alguses on tulemas uudse Lash Botoxi koolitus, kes tuleb koolitama ning kes on sinna oodatud?

Koolitama tuleb seda rahvusvaheliselt tunnustatud ilutegija Irina Ronite Lätist. Tegu on ilumaailma kuningannaga, kes on peaaegu kõikidel võistlus-cupidel kohtunik. Kindlasti on tal väga head teadmised.

Oodatud on inimesed, kes on juba lamineerimist õppinud, kes on juba ilutegijad. Samuti on võimalik tulla lamineerimise baasõppele, see on neile, kes ei tunne vajadust Lash Botoxit õppida, vaid soovivad ainult lamineerimise selgeks saada. Kindlasti ootame ka täiskomplektkoolitusele, kus on ripsmete lamineerimine ja Lash Botox. Seega oodatud on kõik, eelnev kogemus ei ole vajalik.

Rohkem infot koolituse kohta leiab SIIT!

wow studio

Head Uudised GoodNews