1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Lastemuuseumis toimub teemapäev „Meedia ja lapsed“
Lastemuuseumis toimub teemapäev „Meedia ja lapsed“

Lastemuuseumis toimub teemapäev „Meedia ja lapsed“

Lastemuuseumis toimub teemapäev „Meedia ja lapsed“18. jaanuaril kell 11.00 tutvustab Katri Smitt Tallinna Linnamuuseumi Lastemuuseumis oma eelmise aasta lõpus ilmunud raamatut „Meedia-aabits. Ühe lohe lugu“.

Raamat „Meedia-aabits. Ühe lohe kodu lugu“ kutsub lugejat mõtlema, mis on meedia, millest see alguse saab, mida meedia teeb, kuidas tähelepanu püüab ja kuidas meelde jääb. Lisaks meediatarkustele saab osa ühe lohe kodukaotamise ja -leidmise loost ning kõik on lahkelt palutud kaasa lööma ka tuliuue lohekodu sisustamisel, et sellest üks tõeliselt hubane lohepesa saada võiks.

Raamat on kirja pandud eelkõige laste tarvis, kuid avastamisrõõmu jagub ka isale-emale ja õpetajale. Tekst ja pilt Katri Smitt, väljaandja AS Postimees.

Kuigi raamatu sihtgrupiks on eelkõige juba sorava lugemisoskuse omandanud algkoolilapsed (3.- 4. klass) on oodatud teemapäevale nii vanemad kui nooremad lapsed koos meediahuviliste vanematega. Lastele on võimalik raamatu tutvustuse ning mõtete vahetamise ajal juhendaja käe all meisterdada.

Teemapäevale sissepääs muuseumipiletiga, meisterdamise eest lisaks luna 1 €.

Tallinna Linnamuuseumi Lastemuuseum asub Kotzebue 16, Põhja-Tallinn ning on avatud K-P 10.00-17.30.

Head Uudised GoodNews