1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Laupäeval toimub koolinoorte staarijäljenduskonkursi finaal
Laupäeval toimub koolinoorte staarijäljenduskonkursi finaal

Laupäeval toimub koolinoorte staarijäljenduskonkursi finaal

rising-starLaupäeval kell 17.00 toimub Sossi klubis koolinoorte staarijäljenduskonkursi Rising Star finaalvõistlus, kus tulevad esitlusele üle 10 Eesti ja välismaa artisti.

Rising Stari korraldab Eve Reinola Pirita Majandusgümnaasiumist, kelle sõnul on konkurss muutunud igal aastal professionaalsemaks ning on näha, et noored näevad etteastetega palju vaeva. „Kuna parukad ja meigid tuleb ise leida ja teha ning lood selgeks õppida, nõuab see kahtlemata noortelt palju tööd ja aega,“ rääkis korraldaja.

Ta lisas, et kuigi igal aastal tuleb noorte esituses lavale uusi artiste, on alati siiski näha ka ajatuid lauljaid ja ansambleid, näiteks esitatakse Boney M-i ja Grease´i. „Võiks ju arvata, et noorte muusikavalik langeb samasse kategooriasse, kuid finaalis saab näha ikka väga erinevaid esinejaid ja lugusid,“ rõõmustas Reinola, kes tõdes, et teatud trende saab igal aastal siiski näha. Sel korral on noorte seas väga populaarne artist Sia.

Staarijäljenduskonkursi Rising Star toimub juba 18. korda ja selle eesmärgiks on elavdada laste loomingulist initsiatiivi, fantaasiat, arendada esinemisjulgust ja – oskust ning tugevdada sidemeid erinevate koolide õpilaste vahel. Finaalvõistlust saab jälgima tulla igaüks. Pileti saab osta kohapealt ja see maksab viis eurot.

Head Uudised GoodNews