1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Loomaaia sünnipäeval toimub loodushariduspäev
Loomaaia sünnipäeval toimub loodushariduspäev

Loomaaia sünnipäeval toimub loodushariduspäev

25. augustil toimub Tallinna Loomaaias loodushariduspäev, millega loomaaed tähistab oma 74. sünnipäeva, teatab Tallinna Kultuuriväärtuste Amet.

Tallinna Kultuuriväärtuste Ameti juhataja Aini Härmi sõnul on tegemist olulise sündmusega loomaaia tegevuses, kus lisaks põnevatele üritustele kuulutatakse välja ka Loomaaia Sõber 2013.

„Loodushariduspäev on suurepärane võimalus omandada uusi teadmisi ja seda mitte ainult loomadest, vaid saada ka muid teadmisi ja oskusi – külla tulevad Päästeameti demineerijad, Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonna töötajad ja Maanteeameti spetsialistid. Aga muidugi räägitakse kõige enam loomaaia asukatest,” märgib Härm.

Päev on täis huvitavaid üritusi: Rando Kuustik räägib kakkudest ja kullidest, Valdo Aren tutvustab poolkõrbe- ja stepiasukaid, Tiiu Liimetsa juhtimisel saadakse teada mikromaailma saladustest, võõramaiseid puittaimi tutvustab Olev Abner, kohal on Eesti Mesinike Liidu mesinikud, onu Aleksi räägib loomajutte, oma tervituse annab loomaaiale edasi NUKU teater jne.

Loodushariduspäevast osavõtjad ei ole aga mitte lihtsalt kuulajad, vaid aktiivsed osalejad – saavad  joonistada ning meisterdada. Sünnipäeval pakutakse pannkooke ja jäätist.

Selleaastase Loomaaia sõbra kuulutab Tallinna Loomaaia direktor Mati Kaal välja kell 12 liigikaitse galeriis.

Sissepääs on 1 EUR, eelkooliealised ja üle 70-aastased saavad sisse tasuta.

Head Uudised GoodNews