1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lottemaa pikendab hooaega septembri lõpuni
Lottemaa pikendab hooaega septembri lõpuni

Lottemaa pikendab hooaega septembri lõpuni

Tänu teemapargi külastajate tungivale soovile ja sellekohasele tagasisidele otsustati esmakordselt Lottemaa ajaloos muuta suvehooaeg pikemaks. Lottemaa teemapark jääb külastajatele avatuks septembrikuu kõigil nädalavahetuse päevadel.

Teemapargi juhatuse liige Rein Malsub ütles, et mõte teemapargi suvehooaega pikendada on olnud arutluses juba mõnda aega, sest vastavat külastajate tagasisidet on kogunenud läbi erinevate kanalite rohkearvuliselt. „Eelnevad hooajad näitavad lisaks meie külastajate soovile, saada perega Leiutajateküla seiklustest osa kauemgi kui augusti lõpuni ka seda, et suveperiood on nihkunud hilisemaks, tuues suvesooja veel septembrissegi,“ rääkis Malsub ja tõi välja, et teemapark on avatud septembris kõikidel nädalavahetustel. „See on suurepärane uudis ja võimalus kõigile neile, kes seni pole veel külla jõudnud,“ lausub Malsub.

Teemapargi juhatuse liige märgib, et põnevaid elamusi ning lõbusat kaasaelamist jätkub septembriks rohkesti – näiteks Lottemaa 500 istekohaga teatris esitatakse etendusi Leiutajateküla elanike elust. „Kokku on meil suisa seitse erinevat Janno Põldma sulest pärinevat näidendit. Näiteks kahel korral päevas saab suurel laval näha etendust, milles osalevad Lotte, Bruno ja Albert koos Helmi ning Väinoga – kõigil neil on vaatajatele oma huvitav lugu rääkida,“ ütleb Rein ja märgib, et ka septembris jätkub teemapargi programm täies mahus.

Samuti annab teemapargi pikendatud hooaeg võimaluse peale perede ka kooli- ja lasteaiagruppidele planeerida septembri nädalavahetusteks ühiseid väljasõite, et Leiutajateküla elanikega üheskoos veel vahvatest seiklustest osa saada.

„Ka ei sega niivõrd muinasjutulises paigas, nagu Lottemaa seda on, lustimist kehv ilm! Meil on suured temaatilised majad, kus saab mängida igasuguseid mänge, anda hoogu leiutamistele, liutorudest liugu lasta ja palju vahvaid tegevusi kogu perele,“ kutsub Malsub kõiki Lottemaale ka septembris seiklema ja leiutama.

„Pärast suvehooaja lõppu lähme koos külaelanikega pisikesele puhkusele, et jõuludeks ettevalmistusi tegema hakata,“ lisas Malsub viidates, et jõulumaa stardib külastajatele Lottemaal juba gruppidele 13. detsembrist ja peredele alates 26. detsembrist.

Head Uudised GoodNews