1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Lottemaa toob sünnipäeva puhul müüki sooduspiletid
Lottemaa toob sünnipäeva puhul müüki sooduspiletid

Lottemaa toob sünnipäeva puhul müüki sooduspiletid

Heiki Ernitsa, Janno Põldma ja Andrus Kivirähki Lotte-teemalistel raamatutel ja joonisfilmidel põhinev kogupere teemapark tähistab homme oma kolmandat sünnipäeva. Lottemaa avati külastajatele 2014. aastal 25. juulil.

Teemapargi asutaja Rein Malsub märgib, et igal aastal ootab külalisi uuenenud programm. „Kõikidel tegelaskujudel on külastajatele sel aastal rääkida uued põnevad lood. Lisaks pakutakse Lottemaal sünnipäeva puhul kõigile suurtele ja väikestele külalistele torti ja samuti saab kaasa elada mitmele muusikalisele vahepalale, mida tavapäraselt programmis ei leidu,“ kutsub Malsub kõiki homsest Lottemaa sünnipäevast osa saama.

Kui Leiutajateküla sünnipäevatraditsioonile kohaselt saavad kõik kuni kümneaastased Lotte sõbrad, kes on kostümeerinud end mõneks Leiutajateküla elanikuks, tasuta teemaparki, siis lisaks toob Lottemaa tänasest sünnipäeva auks müüki ka sooduspiletid. „Sooduspileteid saavad teemaparki tulijad soetada kogu käesoleva nädala vältel ja seda nii meie kodulehe vahendusel kui ka kohapeal, kasutades selleks sooduskoodi lottemaa3,“ räägib teemapargi asutaja viidates, et kodulehe vahendusel saavad külastajad osta endale veebist kogupere teemaparki pileti nimetatud koodiga 15 euroga ja kohapeal piletikassast 17 euro eest.

Sünnipäevasoodustus kehtib „lottemaa3“ koodi alusel piletitele kogu käesoleva nädala vältel ehk tänasest kuni pühapäevani, 30. juulini. Rein Malsub lisas siinjuures, et sünnipäevanädalal soetatud piletid kehtivad käesoleva hooaja lõpuni.

Lottemaa on külastajatele avatud kuni 31. augustini igapäevaselt kella 10-18.00ni. Lottemaa asub Pärnu lähedal Tahkuranna vallas 18 hektari suurusel maa-alal ja seal töötab suvel üle 150 inimese.

Head Uudised GoodNews