1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. LUMEMURDJA 2015 – Tallinn avas tunnustamiskonkursi
LUMEMURDJA 2015 – Tallinn avas tunnustamiskonkursi

LUMEMURDJA 2015 – Tallinn avas tunnustamiskonkursi

888046_46829099Konkurss Lumemurdja 2015 on avalik ja sellele võivad kuni 18. veebruarini 2015 kandidaate esitada kõik linnaelanikud. Kandidaadid iseennast esitada ei saa. Kandidaati esitades tuleb teatadakandidaadi nimi ja tema poolt puhastatava ala täpne aadress ning kandidaadi esitaja nimi ja kontaktandmed.

Lumemurdja  kandidaat tuleb esitada ühele alljärgnevatest e-posti aadressidest: Haabersti Linnaosa Valitsus, haabersti@tallinnlv.ee; Mustamäe Linnaosa Valitsus, mustamae@tallinnlv.ee; Lasnamäe Linnaosa Valitsus, lasnamae@tallinnlv.ee; Nõmme Linnaosa Valitsus, nomme@tallinnlv.ee; Kristiine Linnaosa Valitsus, kristiine@tallinnlv.ee; Pirita Linnaosa Valitsus, pirita@tallinnlv.ee; Tallinna Kesklinna Valitsus, kesklinn@tallinnlv.ee; Põhja – Tallinna Valitsus, pohja@tallinnlv.ee.

Konkursi eesmärk on tunnustada Tallinna linnas tegutsevate ühistute ning erakinnistutel töötavaid majahoidjaid, kelle ülesanneteks on lume- ja libedustõrje teostamine, lume puudumisel puhastusalalt prahi ja puulehtede koristamine ning ohutute liikumistingimuste tagamine talveperioodil.

Konkursi tulemusena välja selgitatud eeskujulikumale majahoidjale omistatakse Lumemurdja 2015 tiitel, lisaks tunnustatakse kahte majahoidjat. Tunnustusauhindadeks on talihooldustöödeks vajalikud töövahendid.

Head Uudised GoodNews