1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MÄNGUDEÖÖ! Apollo Kino Solarises toimub MängudeÖÖ
MÄNGUDEÖÖ! Apollo Kino Solarises toimub MängudeÖÖ

MÄNGUDEÖÖ! Apollo Kino Solarises toimub MängudeÖÖ

MängudeööApollo Kino Solarises toimuval MängudeÖÖl saab taas suurtel kinoekraanidel videomängudes võistelda ning tutvuda Eesti videomängudega

2. aprillil toimub Apollo Kino Solarises Eesti mitmekülgseim videomängudele pühendatud üritustesari MängudeÖÖ, kus lisaks videomängude turniiridele saab tutvuda mängutööstuse telgitagustega ning eestimaiste videomängudega.

„MängudeÖÖl osalemiseks ei ole tähtis, kas oled juba pikaajaline mängur või alles uustulnuk videomängude maailmas, sest selleks, et mängida ei pea ilmtingimata võistlustest osa võtma,“ nendib Apollo Kino turundusjuht Liisi Vaik. MängudeÖÖ pakub ohtralt võimalusi, et proovida viimase aja kuumimaid videomängude väljalaskeid, meenutada lapsepõlve retrokonsoolide nurgas ning katsetada sõiduoskusi rallisimulaatoril või Jamara raadio teel juhitavatel sõidukitel.

Vaik lisas, et uuendusena toimub seekordse MängudeÖÖ raames ka IndieÖÖ, mis toob kokku videomängude arendajad, eksperdid ning asjaarmastajad nii kodust kui võõrsilt, et tutvustada Eesti videomängumaastikku. „Koos Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainoriga korraldatav IndieÖÖ on täis põnevaid ettekandeid, ägedaid mänge ning meelierutavaid Eesti videomängude debüüte,“ lisas Vaik.

MängudeÖÖ korraldaja Level1 esindaja Andri Allas tõi esile, et traditsiooniliselt toimub  ka kolm suuremat videomängude turniiri. Parimad virtuaalsed jalgpallurid ning tänavakorvpallurid selgitatakse välja Sprite spordivõistlus: FIFA16 ning NBA 2K16 turniiridel, parimad tänavakaklejad Street Fighter V võistlusel. FIFA16 võistlust kommenteerivad Viasat Baltic jalgpallikommentaatorid.

“Lisaks leiab öö jooksul aset palju väiksemaid võistlusi mängudes Rocket League, Heartstone, Guitar Hero Live, Fibbage ning Mortal Kombat.  Visuaalset naudingut pakuvad ka videomängudest inspireeritud pildivõistluse Pikslitõmme võidutööd ning videomängutegelasteks kehastunud cosplayerid, kellest üks võidab ka Publiku Lemmiku tiitli”, lisas Allas.

Kevadine MängudeÖÖ leiab aset 2. aprillil algusega kell 21.00 Apollo Kinos Solarise keskuses. Piletid hinnaga 8 eurot on saadaval Apollo Kinos Solaris kassast või www.apollokino.ee. MängudeÖÖ vanusepiirang on 16+ eluaastat.

MängudeÖÖd toetavad: MSI, Sprite, SteelSeries, HyperX, Monster Energy, Apollo Kino Solaris, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Arvutitark, EVAL, Urban Culture Entertainment, Telia, Punktid.ee, ProGames, PlayStation Eesti, Exit Room, Vipline, TKM Baltics, Jamara, Gamestar, Laegas ja Level1.ee

Head Uudised GoodNews