1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Martin Kukk: Uuenenud Reformierakonna nimekirjas kandideerib 50 inimest parlamenti esimest korda
Martin Kukk: Uuenenud Reformierakonna nimekirjas kandideerib 50 inimest parlamenti esimest korda

Martin Kukk: Uuenenud Reformierakonna nimekirjas kandideerib 50 inimest parlamenti esimest korda

Martin Kukk_Uuenenud Reformierakonna nimekirjas kandideerib 50 inimest parlamenti esimest kordaReformierakond esitas täna Vabariigi Valimiskomisjonile erakonna valimisnimekirjad 2015. a Riigikogu valimistel.

„Reformierakonnal on nendel valimistel kõige tugevam nimekiri, kus on palju kogemusi, kuid samas ka värskust. Meie Riigikogu valimiste nimekirjas 50 inimest 125-st kandideerivad kõrgeimasse otsustusorganisse esimest korda. See näitab, et väljend uuenenud Reformierakond pole lihtsalt sõnakõlks,“ ütles Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

“Meil on inimesi erinevatelt elualadelt – erukindralitest julgeolekueksperdid Ants Laaneots ja Johannes Kert, riigirahanduse asjatundjad Jürgen Ligi, Maris Lauri ja Aivar Sõerd, kultuuri- ja spordivaldkonna tegijatest Heidy Purga, Yoko Alender ja Nikolai Novosjolov,” lausus Kukk.

Reformierakonna 2015. aasta Riigikogu valimiste nimekirja juhib peaminister Taavi Rõivas. Reformierakonna esinumbrid on: Harju- ja Raplamaal Taavi Rõivas; Tartu linnas Ants Laaneots,; Lääne-, Saare- ja Hiiumaal Urve Tiidus; Kagu-Eestis Hanno Pevkur; Järva- ja Viljandimaal Jürgen Ligi; Pärnu maakonnas Toomas Kivimägi; Haaberstis, Kristiines ja Põhja-Tallinnas Kristen Michal; Kesklinnas, Lasnamäel ja Pirital Keit Pentus-Rosimannus; Mustamäel ja Nõmmel Urmas Paet; Lääne-Virumaal Valdo Randpere; Ida-Virumaal Deniss Boroditš; Jõgeva- ja Tartumaal Urmas Kruuse.

Vaata ka uut Reformierakonna esimehe, peaminister Taavi Rõivase klippi “Eestist peab saama Uus Põhjamaa” SIIT!

Head Uudised GoodNews