1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Maxima pakub 500 koolinoorele võimaluse sel suvel omale taskuraha teenida
Maxima pakub 500 koolinoorele võimaluse sel suvel omale taskuraha teenida

Maxima pakub 500 koolinoorele võimaluse sel suvel omale taskuraha teenida

Talvisel koolivaheajal töötanud õpilased
Talvisel koolivaheajal töötanud õpilased

Sel suvel saavad 500 vähemalt 16-aastast õpilast võimaluse teenida oma raha Eesti suurima tööandja juures töötades. Oma soovist tulla tööle mõnda Maxima Eesti kauplusesse, ettevõtte logistikakeskusse või tootmisüksustesse tuleb jaeketi personaliosakonnale teada anda hiljemalt mais.

Koolivaheajal õpilastele töö pakkumine on muutunud jaeketis juba heaks tavaks. “Näiteks möödunud jõulude ajal pakkusime meie kauplustes tööd ligi 200 koolinoorele. Valdavale osale tööle tulnud õpilastest osutus töö meie meeskonnas esimeseks töökogemuseks. Mitmetele neist meeldis paindlik ja mitmekesine töö heas meeskonnas nii palju, et nad töötavad meie juures ka praegu,“ lausus Maxima Eesti kaupluste, logistikakeskuse ja tootmisüksuste tööd juhtiv operatsioonidirektor Marko Põder.

Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põder
Maxima Eesti operatsioonidirektor Marko Põder

Eeloleval suvel ootab Maxima oma meeskonda tööle 500 vähemalt 16-aastast õpilast üle Eesti. “Koolinoor saab oma raha teenida kokkulepitud graafiku alusel mõnes kodulähedases või ka turismipiirkonnas asuvas kaupluses, logistikakeskuses või tootmisüksuses töötades. Lisaks väärikale töötasule ja arvestatavale töökogemusele saab noor meie poolt vajaliku tööriietuse ning kohapealse toitlustuse,“ kirjeldas Marko Põder.

Oma eelistustest töötamise koha ja aja osas peaksid ametikogemusest huvitatud noored teada anda hiljemalt maikuus. “Mida varem meieni vastav info jõuab, seda kiiremini jõuame ka omavahelisele kokkuleppele ning vormistame kõik selleks nõutud dokumendid alates vanema volitusest kuni tervisetõendini. Taotlusi võtavad vastu ja küsimustele vastavad meie personaliosakonna spetsialistid nii kodulehel toodud kontaktidel kui ka Facebooki vahendusel. Sel kolmapäeval ootame koolinoori ka Tallinnas toimuval messil “Suveks tööle 2017″,” selgitas Maxima Eesti operatsioonidirektor.

Head Uudised GoodNews