1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Meefestival Karksis toob kokku nii mesinikud kui meearmastajad
Meefestival Karksis toob kokku nii mesinikud kui meearmastajad

Meefestival Karksis toob kokku nii mesinikud kui meearmastajad

Meefestival5.-6. septembril toimub Viljandimaal Karksis Meefestival, millel juba mõneaastane ajalugugi.  Seitsmendat korda toimuv Meefestival Mulgimaal ootab rohkelt külastajaid!

Mesinikele ja meesõpradele toimuva kogupereürituse avalöögiks on reedel toimuv kontsertprogramm Karksi Peetri kirikus, kuid sellega asi ei piirdu! Terve päev on täis põnevaid sündmusi ning õhtule paneb punkti 90ndate disko.

Laupäeval on plaanis loengud mesindusest, mitmesugused töötoad ning põnevad näitused. Puudust ei pea tundma ka kõrvu paitavast muusikast ega maitsemeeli erutavast magusast meest! Kohapeal on võimalik meetooteid ka maitsta. Toreda festivalipäeva lõpetab õhtune meeleolukas kontsert Audru Jõelaevanduse Punt!

Eesti Mesinike Liit pakub välja hea võimaluse sõita ühiselt mugavas bussis ning saada osa mõlemal päeval toimuvatest üritustest. Buss väljub Tallinnast 5. septembril kell 15 ning ööbimine koos hommikusöögiga on mugavas turismitalus kahekohalistes tubades. Uuri võimaluste kohta lähemalt SIIT.

Üritust korraldavad Karksi-Nuia Aiandus- ja Mesindusselts, Leili Nael ja Kai Kannistu ning toetavad Eesti Vabariigi Kultuuriministeerium, Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Peatse kohtumiseni selle suve kõige magusamal festivalil Karksi-Nuias!

Silva Arbus

Head Uudised GoodNews