1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mobiilimäng Guns of Boom tõi Eestisse rekordilise 170 000$ auhinnafondi ja maailma parimad mängijad
Mobiilimäng Guns of Boom tõi Eestisse rekordilise 170 000$ auhinnafondi ja maailma parimad mängijad

Mobiilimäng Guns of Boom tõi Eestisse rekordilise 170 000$ auhinnafondi ja maailma parimad mängijad

Tuhanded mänguhuvilised kogunesid Saku Suurhalli, et vaadata pealt 200 000$ auhinnafondiga e-spordi võistlusi ning panna käed külge maailma tehnoloogiahiidude värskeimatele toodetele.

Mobiilimäng Guns of Boom tõi Eestisse rekordilise 170 000$ auhinnafondi ja maailma parimad mängijad. Mobiilimängu teise hooaja finaali võitis USA meeskond RedX. Ei Eestis ega Baltimaades pole kunagi sellist auhinnafondi ühelgi varasemal e-spordi turniiril olnud.

Esimesel päeval toimusid ka Balti e-spordi liiga võistlused Rocket Leagues’s ja CS:GO’s. Rocket League’i turniiril domineeris Leedu meeskond Timechasers skooriga 5 – 0. CS:GO turniiri võitis Leedu meeskond Akatsuki seisuga 3 – 0. Mõlema mängu auhinnafond oli 15 000€.

,,Meil on hea meel naasta Tallinnasse ja näha vapustavalt suurt publikut ning auhinnafondi. Oleme väga palju näinud vaeva festivali uuendamise ja suurendamisega ja seetõttu oli meil seekord võimalus tuua Tallinnasse Baltimaades rekordiline auhinnafond ning maailmakuulsad tehnoloogiafirmad nagu Samsung.” kommenteeris HyperTowni korraldaja Kaspars Ozolins festivali esimesest päeva.

Päeva vältel oli külastajatel võimalus tutvuda festivali tehnoloogiamessi alal maailma suurimate tehnoloogia ettevõtete värskeimate toodetega ning proovida uusi ja huvitavaid mängulahendusi. Ka külastajad said osaleda e-spordi turniirides ning võitjad said koju viia Samsungi, LG ja paljude teiste tooteid.

Festivali teisel päeval toimuvad pealaval Eestis esimest korda Cosplay etendused ning sisuloojate paneelid. Külastajatel on võimalus tutvuda Eesti suurimate streamer’itega ning näha esmakordselt Cosplay etendusi.

HyperTowni teisel päeval ootab festivali korraldaja Ozolinsi sõnul osalejaid ees palju üllatusi: ,,Toome esimest korda Eestisse cosplay etendused ja anname külastajatele võimaluse kohtuda nende lemmikute sisuloojatega.”

Kohal on maailma tuntuimad Cosplayerid, kelle ülesandeks on leida Baltimaade parimad. Külastajatele jagavad oma kogemusi ja tutvuvad fännidega Eesti suurimad sisuloojad nagu Carms ja Istoprocent.

Head Uudised GoodNews