1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MTÜ Lastekaitse Liit üldkogu valis uueks juhatajaks Martin Medari
MTÜ Lastekaitse Liit üldkogu valis uueks juhatajaks Martin Medari

MTÜ Lastekaitse Liit üldkogu valis uueks juhatajaks Martin Medari

A.Tamm ja M.Medar
MTÜ Lastekaitse Liidul on uus juht

Martin Medar on olnud tihedalt seotud juhtimise, noorsootöö, hariduse ja kultuuri valdkondadega. Viimati juhtis ta Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi, mis on Eesti suurim rahvatantsu ja rahvamuusika liikumist koondav organisatsioon.

„Mul on väga hea meel leida väljund oma soovile seista lapse õiguste eest. Lastekaitse Liit on tugev ja end juba veerandsaja aasta jooksul tõestanud organisatsioon. Loodan tegusalt panustada lastekaitseliikumisse. Praegu on nii Eesti lapse kui ühiskonna ees palju väljakutseid. Tõstes ühiskonna teadlikkust, kasvatame järgmise põlvkonna Eestit,“ rõhutas Medar üldkogule kogunenud liikmesorganisatsioonidele. „Balti ketis seisnud on rajanud Eesti tuleviku aluse. Sellele ehitamiseks vajame palju ja tugevaid kive – lapsi. Hästi koheldud laps viib ühiskonna väärtused edasi. Võrdne kohtlemine ja vaesuse leevendamine on kaks olulist märksõna,“ lisas Medar.

Senine juht Alar Tamm, kellel täitub 1. septembril MTÜ Lastekaitse Liidu juhina 20 aastat, jätkab edaspidi liidule kuuluvate Remniku ja Pivarootsi õppe- ja puhkekeskuste arendamist. „Pean eriti tähtsaks, et jätkuks vabatahtliku lastekaitseliikumise areng ja et laps ise oleks sinna alati kaasatud,“ toonitas Tamm.

Head Uudised GoodNews