1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mustamäe kogukond on uisupargi hästi vastu võtnud
Mustamäe kogukond on uisupargi hästi vastu võtnud

Mustamäe kogukond on uisupargi hästi vastu võtnud

21. detsembril pidulikult avatud Mustamäe uisupargist on saanud linnaosa tõmbekeskus – 11 päeva jooksul külastas uutpop-upliuvälja aadressil Vilde tee 69 kokku 7410 inimest.

„See number näitab, et Mustamäe kogukond on uisupargi hästi vastu võtnud ja tegemist on populaarse kohaga vaba aja aktiivseks sisustamiseks,“ ütleb linnaosa vanem Lauri Laats ja jagab koostööpartneritele Uisupargi meeskonnast kiidusõnu. „Kui algselt prognoosisime, et kolme ja poole kuu peale võiks uisuväljaku külastuste arv olla 25 000, siis praegu tundub, et selle numbri lööme küll kahe-, kui mitte kolmekordselt üle. On puhas rõõm, et meil on nüüd tõesti korralikud ja kaasaegsed võimalused uisurõõme nautida, mis sellest, et jaanuariilm pakub meile praegu hoopis priskeid plusskraade. Siinkohal tahaksin kiita ja tänada ka kõiki meie uisupargi külastajaid, kes võtsid üleskutset tõsiselt ning tulevadki Vilde tee 69 uisuparki ilma autota, s.t jalgsi või ühiskondliku transpordiga. Loodan, et see kuldaväärt praktika jätkub – meil kõigil on tuhat korda kergem uisurõõme nautida, kui jääb ära närvikulu autole parkimiskoha otsimise ja mitte leidmise pärast jne. Kutsun kõiki meie uisupargi jääväljale, kohtumiseni!“

Mustamäe uisupargi jääväljaku pindala on 1000 m², avatud iga päev k 10–21, kohapeal saab uiske laenutada, kooligruppidele on pääs uisuväljakule prii.

Head Uudised GoodNews