1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mustamäe Linnaosa Valitsuse välikontor avab täna uksed Lepistiku peatuses
Mustamäe Linnaosa Valitsuse välikontor avab täna uksed Lepistiku peatuses

Mustamäe Linnaosa Valitsuse välikontor avab täna uksed Lepistiku peatuses

Täna, 14. septembril kell 15–17 on Mustamäe Linnaosa Valitsuse telk Lepistiku peatuses, mustamäelasi oodatakse lahkesti läbi astuma.

„Septembris on meil kavas korraldada kaks välikontorit,“ räägib linnaosa vanem Lauri Laats, „järgmine kord saame mustamäelastega loodetavasti kokku 25. septembril kell 12–14 Mustamäe turul – kui koroona siin muidugi oma korrektiive ei tee. Olgugi siinkohal – ning ajakirjanike sellekohast imestust ennetavalt – eraldi rõhutatud, et enesestmõistetavalt rakendame ka MLOV välikontoris kõiki ettevaatusabinõusid ja järgime hügieenireegleid, desinfitseerime käsi ja kanname maske.

Silmast silma kohtumised linnaosa elanikega on minu jaoks väga olulised. Mustamäel on käsil mitmeid uusi arenguid ning senised kohtumised on näidanud, et just linnaosa elanikel on tihtipeale väga olulisi märkusi ja ettepanekuid, kuidas Mustamäel midagi paremini teha või mis võiks äkki hoopis tegemata jääda. Kõiki mõistlikke arvamusi püüame ka arvesse võtta.

Olen MLOV välikontoris alati ka ise kohal, samuti on mustamäelaste käsutuses minu asetäitjad ja linnamajanduse spetsialistid, nii et usutavasti saavad mustamäelased oma küsimused ära küsida ja neile ka vastused.“

Head Uudised GoodNews