1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Mustamäe Päevakeskuses toimub täna sinimustvalge aiapidu
Mustamäe Päevakeskuses toimub täna sinimustvalge aiapidu

Mustamäe Päevakeskuses toimub täna sinimustvalge aiapidu

Täna algusega kell 12.45 toimub Mustamäe Päevakeskuses hooaja oodatuim sündmus – suur aiapidu. Kontsert algab kell 14.00 ja lavale astuvad armastatud laulja Ivo Linna ja Antti Kammiste.

„Mustamäe Päevakeskuse tegemiste kohta on mul öelda ainult kiidusõnu,“ tunnistab Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats, „Heli Hussar ja Maivi Vainola teevad seal aastaringselt suurepärast tööd. Ja see, et meie väärikas eas mustamäelased on niivõrd aktiivsed, mitmekülgsete huvidega ja uskumatult reisihimulised, teeb kohati lausa kadedaks. Tahaks öelda, et – noored, võtke eeskuju!“

“See, et meie väärikas eas mustamäelased on niivõrd aktiivsed, mitmekülgsete huvidega ja uskumatult reisihimulised, teeb kohati lausa kadedaks.” – Lauri Laats

Aiapeo teemaks on tänavu EV100 inspireeritud „Saja aasta kestel kordub sama kevade…“, nii et ka riietus võiks peolistel olla samas värvigammas (sinine, must või valge).

Esinevad traditsiooniliselt päevakeskuse oma maja huviringid – naisansambel Hõbekihar, seeniortantsurühm Lustiline, rahvatantsurühm Vokiratas, ingeri-soomlaste rahvatantsurühm Kataja jpt. Kell 14 astub lavale armastatud laulja Ivo Linna koos Antti Kammistega.

 

Head Uudised GoodNews