1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Müügile tulid Hiiu Folgi päevapiletid
Müügile tulid Hiiu Folgi päevapiletid

Müügile tulid Hiiu Folgi päevapiletid

Nüüd on Piletilevis lisaks festivali passidele müügil ka Hiiu Folgi päevapiletid.

Päevapiletiga pääseb festivali põhiprogrammis olevatele kontsertidele: avamisele Kärdla Villalaos ja kontsertidele Kassari kiigeplatsil ning pühapäeval toimuvaile kirukukontsertidele.

Festivali esimese päeva, neljapäeva päevapilet maksab Piletilevist ostes 10 eurot, kohapealt ostes 15 eurot. Päevapiletiga pääseb külastaja Kärdla Villalattu festivali avamisele, kus esinevad Valdek Elmi (karmoška) ja Käina Kaunite Kunstide kooli karmoškapoisid, Aivar Arak kandlel, duo Erki-Andres Nuut (rohupill) ja Indrek Liit (akordion), ansamblid Sinitrii ja Kratt. Viimane mängib ka pärast kontserti tantsuks.

Festivali teise päeva pilet maksab Piletilevist ostes 25 ja kohapeal 30 eurot. Päevapilet tagab sissepääsu Kassari kiigeplatsile, kus esinevad Estbel (Eesti/Belgia), Melanhoolsed Meestelaulud, Antsud ja Untsakad.

Laupäevane päevapilet maksab Piletilevist ostes 30 ja kohapeal 35 eurot ning Kassari kiigeplatsil saab sellega kaasa elada Torupilli Jussi duo ja Schönbergi kvarteti, Lekarerätteni (Rootsi), Väikeste Lõõtspillide Ühingu, Maarja Nuudi ja Duo Malva & Priks esinemisele.

Pühapäevasel kirikukontsertide päeval esinevad kirikutes üle Hiiumaa ansambel Robirohi, Lovely Beats, Kristi Mühling ja Anna Mišina (Eesti/Marimaa), Redel Ruudus ja Mirjam Kivisild, Ar-god (Eesti/Udmurdi). Päevapilet maksab eelmüügist 25, kohapeal 30 eurot.

20.–23. juulini toimuva XIII Hiiu Folgi pass maksab kuni juunikuu lõpuni 45 eurot, 1. juulist ja festivali ajal 50 eurot. Festivali pass tagab sissepääsu põhiprogrammi kontsertidele ning soodsama sissepääsu lisakontsertidele. Lisakontsertideks on reedel Jaak Johansoni ja Krista Citra Joonase esinemine Kassari kabelis ja Piibari ülesastumine Palade kivimite majas, laupäeval ansambel Toccata Orjaku külamajas, Estbel Sõru paadikuuris, Kärt Tomingas ja Külli-Katri Esken Suuremõisa lossis ning KuuKuu Mänspe kabelis.

Festivali passe ja päevapileteid müüb Piletilevi.

Kuni 12aastastele (k.a) lastele on sissepääs Hiiu Folgile tasuta.

Nagu varasematel festivalidel, saavad lapsed tänavugi koos juhendajatega tasuta mängida ja meisterdada festivaliala lastepesades, kogu pere jaoks on õpitoad, festivali laat ja filmiprogramm, samuti loodusmatkad Hiiumaa ilusatesse paikadesse. Loodusmatkadest osavõtt maksab 5–12 eurot ja suure huvi tõttu on vajalik etteregistreerimine.

Head Uudised GoodNews