1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. NAISTE ÕIGUSTE JA VÕIMALUSTE PARANDAMISE NIMEL! Viljandi Zonta Klubi ootab stipendiumiavaldusi
NAISTE ÕIGUSTE JA VÕIMALUSTE PARANDAMISE NIMEL! Viljandi Zonta Klubi ootab stipendiumiavaldusi

NAISTE ÕIGUSTE JA VÕIMALUSTE PARANDAMISE NIMEL! Viljandi Zonta Klubi ootab stipendiumiavaldusi

NAISTE ÕIGUSTE JA VÕIMALUSTE PARANDAMISE NIMEL! Viljandi Zonta Klubi ootab stipendiumiavaldusiÜlemaailmse Zonta liikumise Viljandi klubi annab 1. septembril 15. korda stipendiumi tublile naisüliõpilasele. Ühekordse stipendiumi suurus on kuni 640 eurot.

Stipendiumile kandideerima oodatakse Viljandimaa naisüliõpilasi, kes pärinevad paljulapselisest perest ehk leibkonnast, milles on vähemalt kolm ülalpeetavat, on orvud või kasvanud lastekodus ja omandavad esmast kõrgharidust avalik-õiguslikus ülikoolis.

Kandidaat peab olema täitnud eelmise õppeaasta nõutava ainekava ning saavutanud head tulemused.

Stipendiumi saamiseks on vaja 19. augustiks esitada taotlus, mille blanketi saab pärida e-posti teel aadressilt helle.aunap@gmail.com. Avaldusele lisatakse õppeasutuse õiend õppeplaani täitmise kohta ja õpinguraamatu kinnitatud väljavõte.

Zontad julgustavad stipendiumi taas küsima ka neid tublisid tütarlapsi, kes on seda varasematel aastatel teinud, kuid pole stipendiumi pälvinud.

1993. aastast tegutseval Viljandi Zonta klubil on tavaks lisaks stipendiumi väljaandmisele ka jõuluaegne toidupakkide tegemine Viljandi vähekindlustatud peredele ning emakeelepäeval maakonna parima õigekirjatundja premeerimine.

Zonta klubide peamine eesmärk on kaasa aidata naiste seaduslike, poliitiliste, hariduslike, tervislike ja erialaste õiguste ning võimaluste parandamisele.

Head Uudised GoodNews