1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. National Geographicu seriaal „Mõttemängud“ korraldas Tallinnas „Ajuvaba päeva“
National Geographicu seriaal „Mõttemängud“ korraldas Tallinnas „Ajuvaba päeva“

National Geographicu seriaal „Mõttemängud“ korraldas Tallinnas „Ajuvaba päeva“

Foto: Annika Haas
Foto: Annika Haas

23. septembril linastub National Geographic kanalil interaktiivse sarja „Mõttemängud“ (Brain Games) uus hooaeg. Seoses sellega toimus 8. septembril Tallinnas hariv-meelelahutuslik aktsioon „Ajuvaba päev“, mille raames liikus linnas inimesesuurune Aju maskott.

FOX kanalite Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi Sille Ruusi sõnul oli aktsiooni eesmärk tõmmata inimeste tähelepanu aju potentsiaalile ja selle treenimise olulisusele ning ühtlasi informeerida varsti linastuvast interaktiivsest sarjast, mis aitab aju treenida. „Kui kevadel ja suvel pühendavad inimesed rohkem aega oma keha treenimisele, siis sügis on just õige aeg pöörata tähelepanu aju harjutustele. Paljud ei tea, aga aju toimib paljuski nagu tavaline muskel ehk kui seda regulaarselt treenida, siis see muutub kiiremaks ja paremaks, paraneb mälu, keskendumisvõime jne. „Mõttemängud“ on selline seriaal, kus lisaks aju treenivatele mängudele jagavad maailma parimad neuroteadlased teavet aju mehaanika kohta,“ ütles Ruus.

„Mõttemängud“ (Brain Games) linastub 23. septembril kell 20.00 National Geographic kanalil. Sari on eetris igal teisipäeval.

Eile Tallinnas ringi liikunud Aju on National Geographicu kanali sarja „Mõttemängud“ (Brain Games) originaalmaskott, mis spetsiaalselt eile toimunud aktsiooni jaoks USAst Eestisse lennutati.

VAATA GALERIID!
Meeleolukas aktsioonis „Ajuvaba päev“
Fotod: Annika Haas

Head Uudised GoodNews