1. Avaleht
  2. Määratlemata
  3. Nõmmel toimub jõulukuul palju tasuta üritusi ja kontserte, mida koos lähedastega nautima minna
Nõmmel toimub jõulukuul palju tasuta üritusi ja kontserte, mida koos lähedastega nautima minna

Nõmmel toimub jõulukuul palju tasuta üritusi ja kontserte, mida koos lähedastega nautima minna

1. detsembril toimub Nõmmel esimese advendi puhul kontsert ning süüdatakse advendiküünal.

Kontsert algab kell 14 Nõmme Rahu kirikus, esinevad Uku Suviste ja Rauno Laikjõe. Esimese advendi kontserdile järgneb kell 15.30 advendiküünla süütamine Nikolai von Glehni mälestussamba juures (Nõmme turu kõrval). Jõulurahu toovad ja küünla süütavad Rahu koguduse õpetaja Ove Sander ja linnaosavanem Grete Šillis. Laulavad Nõmme kultuurikeskuse tüdrukutekoor Nõmmelill ja ansambel Fiore, dirigent on Õnne-Ann Roosvee.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on Nõmmel jõulukuul toimumas palju erinevaid üritusi ja kontserte, mida koos lähedastega nautima minna. „Ühiselt esimese advendi puhul küünlasüütamine on nõmmekate jaoks juba väga pikk ja kaunis traditsioon. Advenditule koju viimiseks võiksid tulijad kaasa võtta oma küünla või laterna,“ rääkis linnaosavanem.

Teise advendi kontserdil 8. detsembril kell 16 Nõmme Rahu kirikus loovad pühade meeleolu lauluansambel Kanarbik ja akordioniklubi Amulett. Pühapäeval, 15. detsembril esinevad samas kirikus aga tüdrukutekoor Nõmmelill, tütarlaste ansambel Fiore, noorte naiste koor Kevad, naiskoor Nõmme, segakoor Riola ja naisansambel Pihlamari. Dirigendid on Õnne-Ann Roosvee, Helene Roolaid, Anu Liho, Ene Uibo ja Tõnu Kangron.

26. detsembril kell 15 ootab Nõmme kultuurikeskus kõiki 2. jõulupüha kontserdile, esinevad Horre Zeiger BigBand ja solistid, orkestrijuht on Toomas Tutt.

Kõik kontserdid on rahvale tasuta.

Head Uudised GoodNews