1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. NOORED TUBADEST VÄLJA I Mustamäe Avatud Noortekeskus “kolis” Vilde Spordiparki
NOORED TUBADEST VÄLJA I Mustamäe Avatud Noortekeskus “kolis” Vilde Spordiparki

NOORED TUBADEST VÄLJA I Mustamäe Avatud Noortekeskus “kolis” Vilde Spordiparki

Täna kell 14-20 on kõigil Vilde Spordipargis (Vilde tee 69) aega veetvatel lastel ja noortel võimalus jalgrattatrikkide, rulatamise jm sportliku tegevuse kõrval võtta osa parkuuri töötoast, mida korraldab MANKi rahvas.

“Ka tänavu suvel on Vilde Spordipargis iganädalaselt kohal Mustamäe Avatud Noortekeskuse rahvas,” kinnitab linnaosa vanem Lauri Laats. “Igal esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 14-20 pakuvad MANKi noorsootöötajad lastele ja noortele võimalust võtta osa mitmesugustest mängudest, korraldavad töötubasid, võistlusi, kohtumisi jm üritusi. Täna, 3. juunil avatakse hooaeg parkuuri töötoaga, reede on pallimängude päralt, järgmine nädal toob uusi tegevusi ja avastamisrõõmu. Tasub kohale tulla ja kõike oma silmaga näha.

Lisaks erinevatele tegevustele hoiavad MANKi noorsootöötajad loomulikult silma peal ka sellel, et Vilde Spordipargi külastajate vahel valitseks sõbralik läbisaamine ja üksteisega arvestamine. Need, kel niisuguste elementaarsete põhimõtete järgimine üle jõu käib, ei peaks teed aadressile Vilde tee 69 jalge alla võtma!”

Head Uudised GoodNews