1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OLE TEADLIK I Esmakordselt laieneb ka Kristiinesse elektritõukerataste rentimise võimalus
OLE TEADLIK I Esmakordselt laieneb ka Kristiinesse elektritõukerataste rentimise võimalus

OLE TEADLIK I Esmakordselt laieneb ka Kristiinesse elektritõukerataste rentimise võimalus

Täna, 27. mail laieneb esmakordselt elektritõukerataste rentimise võimalus ka Kristiine linnaosasse. Teenuse pakkumist alustab sõidujagamisfirma Bolt. Suvise hooaja vältel saab keskkonnasõbralikke sõiduvahendeid rentida üheksas punktis ja rentimise võimalus on kuni novembri lõpuni.

Foto: Kristiine Linnaosa Valitsus

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe märkis, et juba eelmine aasta näitas, et tegemist on nõutud teenusega „Elektritõukeratastega liikumise vastu on huvi olnud suur ja mul on hea meel, et nüüd on see teenus kättesaadav ka meie linnaosas. Soovitame kasutajatel olla tähelepanelik ja ettevaatlik nii enda kui ka teiste kaasliiklejate suhtes. Alati tuleb valida ohutu kiirus ja trajektoor, liiklemiseks kasutada kergliiklus- või kõnniteid. Praeguste plaanide järgi jätkub rentimise võimalus kuni novembri lõpuni, kusjuures rataste lubatud piirkiirus on 20 kilomeetrit tunnis,“ rõhutas Riibe.

Bolti tõukerataste Eesti suunajuht Thomas Tammus ütles, et elektriliste tõkerataste rentimise teenuse laiendamine Tallinnas on ettevõte üks strateegilist samme. “Meil on väga hea meel teha koostööd Kristiine linnaosa valitsusega ja teha teenus kättesaadavaks kõigile Kristiine elanikele! Õppisime eelmisest hooajast palju ja teame, et suudame sellel hooajal klientidele head teenust pakkuda,” lisas Tammus.

Kristiine linnaosavalitsus ja Bolt Operation OÜ on sõlminud üürilepingu, mille alusel antakse üürile linnarajatised aadressidega Endla tn 45 Kristiine kaubanduskeskuse ees ja Nõmme tee 23a Nõmme Maxima ees elektriliste tõukerataste laenutamiseks. Lepingu tähtaeg on 26.05.2020 – 29.11.2020.

Bolt Operations OÜ paigaldab laenutuspunktid ka erakinnistutel Kristiine linnaosas. Aadressid on:

  1. Telia maja ees (Mustamäe tee, 3)
  2. Sõpruse RIMI (Sõpruse pst. 174)
  3. Uus kõrghoone TORN (Seebi tn 1)
  4. Spordiklubi Golden Club Tondil (Sõjakooli tn 10)
  5. Tondi Selver (A. H. Tammsaare tee 62)
  6. Politsei- ja Piirivalve Amet (A. H. Tammsaare tee 47)
  7. Kristiine Linnaosa Valitsuse uus haldushoone (Metalli tn 5).
Head Uudised GoodNews