1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OLE TEADLIK I Nõmmel alustatakse Pärnu maantee kõnnitee taastusremonttöödega
OLE TEADLIK I Nõmmel alustatakse Pärnu maantee kõnnitee taastusremonttöödega

OLE TEADLIK I Nõmmel alustatakse Pärnu maantee kõnnitee taastusremonttöödega

Esmaspäeval, 8. juunil alustatakse Pärnu maantee Turu platsi ja Raudtee tänava vahelise kõnnitee ning Idakaare tänava Pärnu maantee ja Idakaare tänav 4 vahelise lõigu sõidutee taastusremonttöödega.

„Ehitustööde mahus korrastatakse Pärnu maantee Turu platsi ja Raudtee tänava vahelise lõigu mõlema poole kõnniteed ning Idakaare tänava sõidutee asfaltbetoonkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevud. Lisaks uuendatakse hooldusremondi mahus nimetatud lõigus ka Pärnu maantee sõidutee asfaltbetoonkatet. Korraliku ligipääsu saab Nõmme Erakool ning korda saavad ka Nõmme linnaosa valitsuse ja Nõmme keskuse vahele jäävad kõnniteed. Nõmme keskuse rekonstrueerimine on sademevee eelvoolude rajamise vajaduse tõttu lükkunud edasi ning seetõttu tuleb kõnniteed korrastada kohe,“ ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Ehitustöid teostab InfraRoad OÜ. Tööde lepinguline maksumus on ca 82 000 eurot ning ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2020.

Ehitustööde ajaks kehtestatakse piirkonnas ajutine liikluskorraldus, mida muudetakse vastavalt tööde etappidele. Palume järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja vabandame võimalike ebamugavuste pärast, mida teetööd võivad liiklejatele kaasa tuua.

Head Uudised GoodNews