1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALE FESTIVALIL I Politseipargis toimub reedel tasuta minifestival
OSALE FESTIVALIL I Politseipargis toimub reedel tasuta minifestival

OSALE FESTIVALIL I Politseipargis toimub reedel tasuta minifestival

Reedel, 31. juulil kell 14-20 toimub Tallinna kesklinnas asuvas Politseipargis minifestival, mille raames toimub HOODie Cypher tänavatantsu võistlus, orienteerumismäng, tsirkuse ja rula töötoad, kõik tegevused on osalistele tasuta.

Tänavatantsu võistlus toimub HOODie Cyphers battelite seeria raames ja mõõtu võetakse hip-hop ja dancehall kategoorias. Muusikat mängivad DJ-d MIRSON & MAKUSH ning tantse hindavad IGOR EXIT & ANCHESKA. Kell 14-18 viib Tsirkusestuudio Folie läbi erinevaid töötubasid, kus saab harjutada pallidega žongleerimist, õppida diabolotrikke, kõndida suurel tasakaalupallil ehk gloobusel ja proovida monorattasõitu.

Lisaks saab terve päeva vältel proovida slackline-il tasakaalu hoidmist ja osaleda Kesklinna noortekeskuste poolt korraldatud orienteerimismängus. Kell 14.30-16.00 toimub ka kendama jam ja kell 16.00-18.00 viivad Tallinna mobiilsed noorsootöötajad läbi rula töötuba.

„Kesklinna noortekeskuse korraldatavate iganädalaste ürituste kõrval toob minifest kindlasti oodatud vaheldust noorte suvevaheaega. Lisaks pakub see võimalust panna nüüd võistlusolukorras proovile neid oskusi, mida on suvistel pargitreeningutel omandatud,“ ütles Kesklinna vanema kohusetäitja Anu Aus.

AS Tallinna Vesi toob kohale ka 500-liitrise veepaagi, kust kõik soovijad saavad tasuta joogivett võtta. Tasuta vee jaoks võta kaasa oma isiklik veepudel.

Politseipargi minifesti korraldab Tallinna Spordi- ja Noorsooamet koostöös Kesklinna noortekeskuse ja Shokkin Group Estoniaga. Ürituse korraldajad paluvad ürituse ajal järgida hajutamise nõuet ja haigena kohale mitte tulla! Võimalusel võtta kaasa oma desinfitseerimisvahend.

Head Uudised GoodNews