1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. OSALE KONKURSIL! JJ-Street toetab läbi tantsu küberkiusamise vastast võitlust
OSALE KONKURSIL! JJ-Street toetab läbi tantsu küberkiusamise vastast võitlust

OSALE KONKURSIL! JJ-Street toetab läbi tantsu küberkiusamise vastast võitlust

Vahemikus 17. maist kuni 17. juunini on kõik huvilised oodatud osalema tantsuvideote konkursil, et toetada läbi tantsu küberkiusamise vastast võitlust.

JJ-Street tantsukooli asutaja, tantsija ja koreograaf Joel Juht innustab konkursil osalema kõiki huvilisi sõltumata vanusest ja varasemast tantsukogemusest.

„Igaühel meist on hirmud ja mured ning meetodid, kuidas nende negatiivsete emotsioonidega toime tulla. Üks ideaalne vahend selleks on tants. Iga inimene oskab mingil moel end liigutada, ennast keha kaudu väljendada ja ei ole lihtsamat moodust kui läbi tantsu anda edasi tugev sõnum, et seisame üheskoos turvalisema ning mõnusama küberruumi eest. Koos on kõik võimalik. Kutsun kõiki noori ja vanu üles osalema Suurim julgus tantsuvideote võistlusel,“ sõnas Juht.

Tantsuvideo sisu peaks olema seotud julguse, kiusamise vastasuse, positiivse ellusuhtumise või muu sellega haakuva sobiliku teemaga ning sisaldama visuaalselt väljendatud märksõna #suurimjulgus. Video pikkus on 20 sekundit kuni 2 minutit. Osalemiseks tuleb hiljemalt 17. juunil edastada tantsuvideo fail mp4 formaadis või Youtube-i lingina kontaktile suurimjulgus@telia.ee.

Konkursil on lubatud kõik erinevad tantsustiilid. Üksik osaleja või samas koosseisus grupp võib esitada maksimaalselt kuni 3 erinevat konkursivideot. Konkursivideo esitamisel palume märkida esitaja või kollektiivi esindaja nime, e-posti ja kontakttelefoni ning nimeliselt kõik osalejad koos vanusega. Konkursil osalemisega annab konkursivideo esitaja ka nõusoleku konkursivideo avaldamiseks ja ülal hoidmiseks selleks eraldi loodud Youtube kanalis, millele pääseb ligi lehe www.suurimjulgus.ee ja Telia sotsiaalmeedia kanalite vahendusel.

Võistlusvideo palume esitada e-posti aadressile suurimjulgus@telia.ee hiljemalt 17.06.2018 kell 23.59.

Konkursi inspireerivamaid töid premeerib Telia valikuga auhindadest väärtuses kuni 2000 eurot, milleks on erinevad seadmed: akupangad, kõlarid, kõrvaklapid ning Suurima Julguse T-särgid ja kotid.

Valiku auhinnasaajatest teeb žürii, kuhu kuuluvad Telia ja Lastekaitse Liidu esindajad ning Suurima julguse kampaanias osalevad avaliku elu tegelased.

Konkursi auhindade võitjad kuulutatakse välja veebilehel suurimjulgus.ee ja Telia Facebooki lehel hiljemalt 2. juulil 2018.

Auhindade kättetoimetamiseks võetakse võitjatega ühendust koos videoga edastatud kontaktidel.

VAATA VIDEOÜLESKUTSET! 

Head Uudised GoodNews